Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mindenképp olyannak kell lennie a férfinak, amilyen az általa kiszemelt nőnek sztereotípia szerint kell?
Figyelt kérdés
Tehát ha fitnessmodell csajt akarok párnak, mindenképp testépítőnek kell lennem, ha pinup csajt, akkor cadilac-kel kell járni? Vagy létezik, hogy egy teljesen más karakterű férfiba szeret bele a nő? Egy motoros csaj járna egy egyszerű bolti eladóval, könyvtárossal? Vagy összejöhet egy vadóc csaj a "kockával"?2019. júl. 13. 22:24
1/6 anonim válasza:
Nem feltétlen, szerintem legyél önmagad 3s ismerkedj minél több emberrel. Mindenkinek meg van a saját ízlése és nem mindig a sztereotípiák gyôznek.
2/6 anonim válasza:
Senkinek se kell semmilyennek se lennie. Mindenki olyan, amilyen és kész, akinek tetszi, tetszik, akinek nem, hát nem... Na ezt jól megaszondtam.
3/6 anonim válasza:
Persze mindenki legyen önmaga... Egy 185+ magas, kigyúrt adonisz és akkor nem lesz problémája a csajozással. :D
4/6 anonim válasza:
Aki álmokat kerget az hoppon marad. És az a nő aki sztereotípiákat kerget azzal nem is érdemes foglakozni. Ezek kirakat emberek, sok ilyen van mostanság férfiban és nőben is. Nulla üres emberek, ez a világ ilyenné lett. Nem tudom a kérdésed pusztán csak érdeklődő, vagy egy negatív tapasztalat. De nekem nem kéne olyan férfi, aki ilyen sztereotípiákat kerget, aki csak válagat az nem is akar igazán szeretni élni őszintén boldogan felhőtlenül és bizalommal a másikkal.
5/6 A kérdező kommentje:
Utolsó: Mindenkinek vannak álmai, amiket kergethet. Jobb esetben nem céltalan az élete. Mindenkinek van egy zsánere, hiszen senki nem jönne össze egy számára közömbös emberrel. Én mondjuk pont az a fajta férfi vagyok, akinek a vékonytól a túlsúlyosig, szőkétől barnáig ezerféle nő tetszett már. Inkább olyasmi a kérdés lényege, hogy mindenképp "mutatni kell" e, hogy téged mi érdekel leginkább? Tehát pl. ha szeretem a tetoválásokat, de rajtam egy darab sincsen, akkor tetszhetek e tetovált csajnak? Huh ez elég hülyeség így leírva, de nehéz megfogalmazni.....
2019. júl. 14. 08:14
6/6 anonim válasza:
Nem mindenképp, de sokkal egyszerűbb.
Fitneszmodell csaj 0-24-ben testépítők között van, nyilván hozzájuk idomul az igénye, rocker, művész stb. ugyanígy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!