Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tolja minden csaj a süket dumát, hogy nem számit a pénz, a pozició, az egzisztencia?
Ne érdek emberekkel ismerkedj.
Én csóró vagyok.Szó szerint nincsen semmi.És nem érdekel,hogy kinek milyen van.Nem voltam és sosem leszek érdekember
😂😂😂 bszod szép is lenne ha a 7 szamjegyű fizetés nem látszana meg valakin. Aki annyit keres attól már nem kérdezik meg. Azon látszik. Vagy igy vagy úgy de látszik.
Amúgy gratulalok a szellemi szintedhez hogy éjfélkor milliomos szoftverfejlesztőnenk adod ki magad egy anonim szenny oldalon...
A pénz, a pozíció és az egzisztencia csak egy az elvárások sorában. Ezektől fontosabb, hogy Ryan Gosling légy külsőre és viselkedésre is.
Önmagában a jó fizetéssel és pozícióval a legtöbb amit elérhetsz, hogy növeled a csajok egóját
Mondjuk ha külföldi cégnek dolgozik,akkor 7 számjegy nem olyan nagy dolog.Magyar fizetéseknek persze az.Én örülök,hogy ennyit keresel.Csak így tovább.💛
Örülök,ha másoknak összejön.🤗
Én nő létemre dolgozok szoftverfejlesztőként, ergo a pénzzel nincs gond. Ettől függetlenül igenis érdekel, hogy a másik mit dolgozik, hiszen nem én akarom eltartani őt. Ennek ugyanúgy visszafelé is igazanak kell lennie.
Én sem szeretném, ha mindenhová vinnének, meg anyagilag függenék bárkitől is, fordítva se legyen így.
Párommal hasonló egzisztenciával rendelkezünk, s így félre tudunk rakni gyerkőc mellett is, anélkül, hogy nélkülözni kéne bármit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!