Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet gondolni ilyenkor netes ismerkedés alatt?
Sokszor ír egy nekem egy nap, és akkor is túl sokat. Még csak pár napja beszélünk. Beszéltünk egy témáról, és a végén megjegyezte, hogy nem baj ha én nem sokat tudtam hozzászólni. Meg hogy nem baj ha valakinek az első randin nem nyeri el a tetszését, nem haragudna meg ezért rám.
Magától beszámol arról hogy mit csinál vagy hol van. Ezt képen is elküldi nekem, pedig én sose kértem hogy képet küldjön erről, meg azt se kérdeztem mit csinál.
Igyekszik sokat önmaga fejlesztésével foglalkozni, hogy hogyan ne viselkedjen, hogyan legyen minél jobb.
Meg volt úgy hogy az exe mellett megbámult nőket. Azt mondta ő nem féltékeny típus, így nem is bánná, hogy ha én is megbámulok más pasikat. Meg hogy őt eddig csak kihasználták, és hogy ő hűséges típus.
Beszippantotta a technika. Lelkes okostelefon-használó. Futásnál nem szokta az útvonalat mindenkivel megosztani?
Valószínű új telefonja van. Az nem baj ha neten ilyen sok, inkább élőben ne legyen egy szófosógép, ha személyesen találkoztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!