Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győzzem le a félelmeimet?
Sziasztok!
Ha nagyon félek és nem merek közeledni a lányok felé akkor semmi esélyem sem lesz soha sem?
Sajnos eléggé reménytelennek tartom magamat. Elvileg nem a külsőmmel hanem a belsőmmel van a legnagyobb probléma. Ha rá nézek egy lányra azonnal az jut az eszembe,hogy mit is akarsz tőle te "szerencsétlen". Másfelől pedig nagyon félek a lányokról és valamilyen oknál fogva magam fölé helyezem őket és úgy érzem,hogy kevés lennék én hozzájuk meg persze mit is tudnék én nyújtani. Mindig úgy állok hozzá az egészhez, hogy hosszasan elgondolkodom és azt beszélem be magamnak, hogy mit is akarok én tőle, kevés lennék én hozzá és inkább meg sem próbálok vele ismerkedni. A másik dolog pedig az az, hogy a lányokkal való ismerkedésben nagyon tapasztalatlan vagyok mert bevallom őszintén még soha sem beszélgettem lányokkal. Sokszor azon is elgondolkodom,hogy prostihoz fordulok mert egyszerűen reménytelen a helyzetem és saját magam is az vagyok. Azt vettem észre, hogy egyáltalán nem érdeklem a lányokat. Ők nem nyitnak felém és ennek köszönhetően én sem próbálok feléjük közeledni. Tele vagyok gátlásokkal és inkább nem erőltetem azt ami nem megy. Arra gondoltam, hogy ha el járnék egy prostituálthoz így talán le tudnám győzni 1-2 gátlásomat mert úgy érzem, hogy kevés lennék én egy nőnek minden téren. Persze tudom, hogy a legtöbb lányt ezt elitéli és megértem őket. Mivel nincsen esélyem arra, hogy egyszer párkapcsolatom lehessen. Válaszaitokat előre is köszönöm szépen.
En teljesen megértem a kérdezőt. Sajnos van olyan is, hogy pl. gyerekkorban nem kap az ember megfelelő lelki/szociális nevelést, mint pl. én, szar gyerekkor stb.
Szinte mindig beleütközik az ember egy nagy falba, s, más megoldást nem talál, mint hogy kifizeti, mint hogy egy frusztrált, depressziós szorongós nyomorék legyen később, netán valami nőgyűlölő sorozatgyilkos.
Én bizonyságot teszek, hogy voltam én már csajoknál jófiú, bunkó, önmagamat is adtam, bátor is voltam, félénk is, beképzelt is, hódító szerelmes is, és senki se tudott belémszeretni.
Ilyenkor visszagondolok arra az egy csajra aki volt az életemben, hogy amikor lefeküdtem vele, másnap olyan történt velem, amire egész életemben nem volt példa: vadidegen csajok dörgölőztek hozzám korán reggel a buszon.
Ennyit az ismerkedésről. Irány prostizni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!