Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ismerkedős helyek vannak, amelyeknek nincs köze az alkoholizálához?
Nagyon szeretek ismerkedni(többségében párkeresési céllal természetesen), csak már eléggé unom a kocsmás, szórakozóhelyes stb. közeget. Rájöttem, hogy az érdeklődési körömnek megfelelő környezetet is ki kellene próbálnom, de nem tudom mi lehetne ez a hely. Internetes társkeresés nem opció, én még az élőben ismerkedésben hiszek. Valaki tudna segíteni, hogy ő hol szokott ismerkedni? Ahol nem az ivászat van a központban! Jó a társaság.
19/L
> Rájöttem, hogy az érdeklődési körömnek megfelelő környezetet is ki kellene próbálnom
> *nem árulja el, hogy mi érdekli*
Manapság már körülbelül sehol nem lehet a valóságban ismerkedni, főleg nem értelmes emberekkel.
Ez alól kivétel, ha valami nagyon specifikus helyre mész, ami az érdeklődési körödnek megfelel.
Mivel ennyit írtál az érdeklődési körödről, ennyit lehet írni erről is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!