Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ismerkedős helyek vannak, amelyeknek nincs köze az alkoholizálához?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretek ismerkedni(többségében párkeresési céllal természetesen), csak már eléggé unom a kocsmás, szórakozóhelyes stb. közeget. Rájöttem, hogy az érdeklődési körömnek megfelelő környezetet is ki kellene próbálnom, de nem tudom mi lehetne ez a hely. Internetes társkeresés nem opció, én még az élőben ismerkedésben hiszek. Valaki tudna segíteni, hogy ő hol szokott ismerkedni? Ahol nem az ivászat van a központban! Jó a társaság.

19/L

2019. júl. 9. 11:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Mondocon, animés találkozók pl
2019. júl. 9. 11:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

> Rájöttem, hogy az érdeklődési körömnek megfelelő környezetet is ki kellene próbálnom

> *nem árulja el, hogy mi érdekli*

2019. júl. 9. 11:24
 3/6 A kérdező kommentje:
:D Nem tartom szükségesnek leírni, minden lehetőségre/válaszra kíváncsi vagyok.
2019. júl. 9. 11:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Társasjáték est, tánctanfolyam, klubok
2019. júl. 9. 11:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyedül leginkább sehol. Társasággal lehet esély. De én nem hiszek azokban a helyekben amiket az előző válaszoló leírt.
2019. júl. 9. 12:06
 6/6 anonim ***** válasza:
28%

Manapság már körülbelül sehol nem lehet a valóságban ismerkedni, főleg nem értelmes emberekkel.

Ez alól kivétel, ha valami nagyon specifikus helyre mész, ami az érdeklődési körödnek megfelel.

Mivel ennyit írtál az érdeklődési körödről, ennyit lehet írni erről is.

2019. júl. 9. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!