Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hány próbálkozásból jön össze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány próbálkozásból jön össze egy nő?

Figyelt kérdés

Életem során eddig egy barátnőm volt, és rajta kívül, pontosabban utána egy lánnyal jutottam el csókig, ott viszont én nem akartam többet. Ennyivel össze is lehet foglalni minden szexuális töltetű kapcsolatom az ellenkező nemmel.

Ami inkább zavar, hogy ehhez viszonylag sokat kellett probálkoznom, és sokan utasítottak el. A két lány közül akivel csak csók volt ő elég részeg volt akkor (ezért se akartam többet) illetve a barátnőm nem nézett ki rosszul nem azt mondom, de próbálkoztam nála szebb lányoknál is.

Szinte minden elképzelhető formában ismerkedem, online, szórakozóhelyen, baráti társaságban de főként online, úgy 70%-ban.

Kb 15 aktív próbálkozás biztos volt mire lett barátnőm, utána egy szórakozóhelyen volt a csók és azóta legalább 3 elutasítást kaptam, kettőt online. Próbálkozás alatt itt azt értem, hogy rendes beszélgetés alakult már ki és úgy utasítottak el vagy csak szimplán megszakították a beszélgetést és ignoráltak.

Mit kéne csinálnom, hogy eredményesebb legyek ismerkedés terén? Félénk nem vagyok szóval merek próbálkozni, de sok elutasítást kapok és ez frusztrál. Mit csináljak másképp?

21/F

2019. júl. 8. 00:58
 1/7 anonim ***** válasza:
16%
Ez ördögi kör sajnos. Ahhoz hogy kevesebb elitasítást kapj, nagyobb arc kell (amit viszont pont csökkent az elutasítás, ez a körfolyamat...), kigyúrás, belőtt séró, menô ruhák is segítenek, na meg a menő autó.
2019. júl. 8. 05:46
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
Lehet hogy túl jó nőket hajtasz. Azt is észre kell venni hogy milyen típusoknak tetszel.
2019. júl. 8. 06:11
 3/7 anonim ***** válasza:
67%
Nézz ki jobban vagy legyél gazdagabb!
2019. júl. 8. 07:42
 4/7 anonim ***** válasza:
60%

Fejlődni kell, minden téren. Mindig van feljebb 🙂

Nézz ki jobban!

Mindenképp. Tömegnövelés, aztán szálkásítás. Egy éves projekt, pénzt és időt nem kímélve.

Stílus. Találd meg önmagadat! Mi az, amiben jól érzed magad, és mások szerint is jól néz ki?

Mindenkinek nem lehetsz szimpatikus, de bőven elég, ha csak a hozzád hasonlóknak vagy az.

A másik oldal az önbizalom és a kommunikációs készségek.

Utóbbihoz érdemes kis elméletet átvenni.

Testbeszéd (Allan Pease) fontos, sok dolgot egyértelműsít. Első benyomás c. könyv pedig jó összefoglaló, és segít önmagadnak maradnod.

Aztán majd a gyakorlat lesz a döntő. Először úgyis kamu leszel, de aztán elsajátítod, amit szeretnél. Kihangsúlyozom mégegyszer, hogy abban segítenek ezek, hogy úgy tudd önmagadat adni, hogy az másoknakbis szimpatikus legyen.

Önbizalom leginkább a fentiekből jön, de mindenképp érdemes tisztán látnod magadban! Mi miért történik, ok-okozat. Ehhez nyújt segítséget az asszertivitás. Belső kommunikációdban segít leginkább. Mindent tudatosíthatsz, minden célt meg tudsz fogalmazni. Ez kell leginkább, ez a legfontosabb mind közül. Erőszakmentes kommunikáció ugyanez.

2019. júl. 8. 08:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha bedobod a "pucér pasit", akkor 3ból 2x. :D
2019. júl. 8. 09:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem mindegyik összejött eddig. Sőt 2X én ráztam le 1- 1 csajt mert ők irritáltak.
2019. júl. 8. 18:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Haha
2019. nov. 1. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!