Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Túl érzékeny vagyok, ezért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl érzékeny vagyok, ezért nem jön össze egyik párkapcsolatom se?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy sok minden idegesít amit csinálnak a férfiak, sok mindenért szolok is, pl idegesít ha együtt vagyunk és más lany/lanyok képeit lájkolja, ha más lánynak/lanyoknak lesz ismerose Facebookon vagy be követi instan, ha egyutt vagyunk és magáról tesz fel képet valamelyik közösségi oldalra (ez nekem ugy jon le mintha el akarna kelni másnak), tenyleg nagyon sok dolog van, és ezen változtatni szeretnek, csak nem tudom,hogy hogy nagyon feltekeny típus is vagyok.😔

Szerintetek ezért nem jön ossze egyik parkapcsolatom sem?

2019. jún. 29. 11:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Önbizalomhiány és a túlságosan nagy ragaszkodás. Függsz a másiktól, az önbizalmad neki adod, magadnak nem adsz, sem szeretetet,elfogadást mivel akkor nem tennél ilyen nyomást a másikra/ragaszkodást. Te sem lennél szívesen együtt egy olyan emberrel nem, aki ennyire féltékeny és ragaszkodó?

Tedd rendbe elsőnek ezeket a dolgokat önmagadba, nézd meg magad kívülről hogy hogyan viselkedsz, és tudatosan változtass ezen a szokáson. Az egy jó pont hogy kiírtad a kérdést, észrevetted hogy valami nem jó, és hogy kezdeni kell magaddal valamit. Hajrá! :)

2019. jún. 29. 11:57
 2/15 A kérdező kommentje:
Pedig van ia önbizalmam egyebkent, nem tudom miert vagyok ennyire feltekeny típus.😞
2019. jún. 29. 11:58
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos hogy van, csak el akarod magaddal hitetni hogy van.

Keres rá az okára miért váltál ilyen féltékeny típussá, lehet tényleg nem az önbizalomhiány áll a háttérben, valami más de a választ te tudod, őszintének kell lenni magaddal szembe. :)

2019. jún. 29. 12:01
 4/15 A kérdező kommentje:
Szerintem az miatt, hogy sokan átvertek, meg csaltak, csak ezt még magamnak is szégyenlem bevallani.
2019. jún. 29. 12:02
 5/15 anonim ***** válasza:
70%
Lehet, hogy sokan csalnak, de nem mindenki. Ha nem bízol a másikban, nem lesz semmilyen kapcsolat. Nem csak párkapcsolat, barátság se.
2019. jún. 29. 12:08
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Túl kell tenned magad a múlton. Meg kell emésztened, önmagadnak bevallani hogy igen, sérültél,sebezhető vagy, és elfogadni a sebezhetőséggel önmagad és nem kivetíteni a jövőre mert azáltal magadat tartod "szegénynek" és fenntartod a múltad és kivetíted a jövőre. Ez egy örök körforgás marad, ezért kell lezárni a múltat, megemészteni, összeszedni magad és tudni hogy ezek tapasztalatok voltak, okkal jöttek az életembe,azt csak én tudhatom miért, lehet tanulnom kellett valamit (önszeretet, esetleg tudatalatt azt hittem, hogy én csak a "mecsalásos" kapcsolatokat érdemlem...stb rengeteg oka lehet) és ezeket helyretenni!
2019. jún. 29. 12:12
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

A más lányok lájkolgatásának, instán való követésének mellőzése (hacsak nem régi barát/rokon az illető), szerintem teljesen reális. Hogy ismerőse lesz új vagy saját magáról a saját profiljára tesz ki képeket, azt nem tartom problémának.

De ennyit elég könnyen és hamar meg lehet beszélni, viszont mondod, hogy sok apróság van még. Nem baj, ha vannak preferenciáid, de ha sok van, akkor a másikban felmerül a kérdés, hogy 1 minek van ez velem, ha ennyire nem felelek meg neki 2 mi a fenének vagyok én olyannal, akinek ennyire nem felelek meg és egy totál más embert akar maga mellé, mint amilyen én vagyok.

Szóval gondold át mik az allergikus pontok, ha kell, akkor írd le, majd vizsgáld fellül aszerint, hogy mi a fontos és mi kevésbé vagy egyáltalán nem fontos vagy ismétlődő/egymásból következő. Így a dolgod is könnyebb lesz és a másiknak sem fogsz feltétlenül az idegeire menni.

32/f

2019. jún. 29. 12:12
 8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! :)
2019. jún. 29. 12:56
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sokan túltolják ezt a virtuális világot: lájkolás, Facebook, követés Instán, képfelrakás magáról... Ez mind virtuális életben zajló nagy semmi. És mi van a valóságban? Az számít, nem ezek a h×ek.

Azt mondom, ne foglalkozz ezekkel ennyit, add önmagadat, élvezd az életet, légy természetes, és ennyi.

2019. jún. 29. 13:00
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Lehet az is megoldás lenne, ha leíratkoznál ezekről az oldalakról és visszatérnél a valóságba. Ha ott normális veled egy férfi, akkor meg nem kell az agyára menni, és akkor ő sem akar majd lelépni.
2019. jún. 29. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!