Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne párkapcsolatom hogy ha érzékeny és visszahúzódó vagyok?
Szerintem nincsen itt nagy baj, ahogyan fentebb már volt rá utalás. Ha volt szakítás, akkor ezek szerint sikerült már egy vagy több kapcsolatot kialakítani. A fő baj ezekkel a fiúkkal van, akik nem fogadtak el.
Egyébként meg mit mondjak én? Nálad sokkal idősebb vagyok, és sajnos semmi közöm nem volt még a nőkhöz. Ha tehát ez vigasztal esetleg, vannak nálad sokkal rosszabb helyzetben lévő emberek, mint például én is. Meg te egyébként is lány vagy, a lányoknak könnyebb ez az egész.
Jesszus, ezt a kérdést akár én is írhattam volna 2 évvel ezelőtt, 23 évesen én is pont ugyanígy gondolkoztam, csendes, visszahúzódó, önbizalomhiányos, duci lány vagyok, nem éppen a pasik kedvelt típusa... 1 éve a következőt tettem: Bnőm tanácsára vettem egy szép füzetet, amibe bele kellett írnom, h mit akarok elérni az életben, mindezt úgy, mintha már megtörtént volna. pl: ha még nincs pasid, akkor beleírni, h van egy barátom, aki szeret, vagy ha szeretnél egy kutyát, akkor van egy gyönyörű spánielem stb... Amint ezeket leírtad, ha valamit elértél ezek közül, ki kell pipálnod. Ezenkívül kellett egy "mizéria", vagyis valami nagy változás, valami amit mindig is szerettél vna megtenni, de nem merted, nem szántad még el magad rá, nem lehetett stb. nekem ez volt a legnehezebb, mert fogalmam se volt, mi lehetne ez. a végén befestettem a hajam. azóta folyamatosan kapom a bókokat, milyen jól áll és éppen ezért imádom! Ezen kívül minden héten kell egy nap, ami rólad szól, amikor magaddal foglalkozol, pihensz, befekszel egy kádba, vagy most pl kifekszel a napra, elolvasol egy könyvet, amit te akarsz.
Nekem most kezdenek gyűlni a pipáim, bár barátom nincsen, de kezdődik valami egy sráccal, de nem is ez a lényeg, mert önmagában egy pasi nem minden, volt már dolgom srácokkal, de sose volt barátom, mindig magányos voltam. Lehet ezzel a sráccal se fogok semmire jutni, de végre eljutottam arra a szintre, hogy nem érzem rosszul magam egyedül, nem tör össze az a tény, h megint egyedül megyek haza buliból, hanem emelt fővel, magabiztosan sétálok haza, boldogan, ami már évek óta nem volt meg. 25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!