Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehetne párkapcsolatom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne párkapcsolatom hogy ha érzékeny és visszahúzódó vagyok?

Figyelt kérdés
Nem vagyok csúnya, de a belső tulajdonságaim miatt nem nem vagyok a férfiak álma, unalmas, csendes, szürke vagyok, nem pedig egy belevaló, barátságos, nyitott nő. Ha szakítanak velem az nagyon érzékenyen érint. Ilyenkor és azóta is azt érzem én nem érek semmit. Sokszor sírok amiatt mert nekem semmi nem jön össze párkapcsolatok terén. Miután a fiúknak akikkel jártam bevallottam hogy még nem szexuális kapcsolatom egyből szakítottak. L/23
2015. aug. 4. 21:33
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát ha többször is szakítottak veled akkor már voltak kapcsolataid, szóval az elkezdésükkel nem lehet akkora probléma. Azt sejtem hogy esetleg szégyenkezve mondod el nekik, hogy még nem volt más kapcsolatod vagy nagyon bizonytalan vagy ilyen helyzetekben. Ez tényleg hátráltató tényező lehet.
2015. aug. 4. 21:38
 2/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem szellemi rövidnadrág szintjén lévő emberekkel kéne kezdened és akkor nem dobnának ki, csak mert szűz vagy.
 3/9 anonim ***** válasza:
Mindenki felfogta, hogy alacsony és ocsmány vagy, most már előállhatnál valami érdekesebbel...
 4/9 anonim ***** válasza:
Gyere, kifekszek eléd, csinálj amit akarsz, szaglássz körbe, majd halottnak tettetem magam, aztán jön a meglepetés, megmozdulok, és te halálra rémült tekintettel elrohansz a legközelebbi fa mögé, onnan figyelve mi történik. :) Viccet félretéve , lehet párkapcsolatod, olyan emberrel, aki hajlandó hónapokat várni arra, ameddig mással 2 nap alatt eljutna.
2015. aug. 4. 21:44
 5/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nincsen itt nagy baj, ahogyan fentebb már volt rá utalás. Ha volt szakítás, akkor ezek szerint sikerült már egy vagy több kapcsolatot kialakítani. A fő baj ezekkel a fiúkkal van, akik nem fogadtak el.

Egyébként meg mit mondjak én? Nálad sokkal idősebb vagyok, és sajnos semmi közöm nem volt még a nőkhöz. Ha tehát ez vigasztal esetleg, vannak nálad sokkal rosszabb helyzetben lévő emberek, mint például én is. Meg te egyébként is lány vagy, a lányoknak könnyebb ez az egész.

2015. aug. 4. 22:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Pont, hogy a szakítás(ok) miatt érzed unalmasnak, szürkének magad. Nekem az érzékenység tetszik, és a visszahúzódó lányokat kedvelem :)
2015. aug. 4. 22:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Most mondanám hogy én is unalmas, csendes és szürke vagyok, de én nem gondolom magamról ezt (még ha más szemében úgy is tűnhet), és szerintem neked sem kéne :) Bizonyára te is csinálsz érdekes dolgokat, van esetleg valamilyen hobbid. Mindig egy kicsit elszomorít ha olyat olvasok, hogy valaki úgy érzi nem ér semmit, meg vagyok győződve róla hogy te is értékes ember vagy :) Gyanítom hogy nem a megfelelő emberekkel jártál, ha ilyen okból szakítottak. Szerintem egyáltalán ne keseredj el, és ha nem is mondom azt hogy majd megtalálod az "igazit" de azért van rengeteg fiú akinek tetszenek a kicsit visszahúzódó lányok, nekem sem lenne kifogásom. 24/F
2015. aug. 5. 08:20
 8/9 anonim ***** válasza:

Jesszus, ezt a kérdést akár én is írhattam volna 2 évvel ezelőtt, 23 évesen én is pont ugyanígy gondolkoztam, csendes, visszahúzódó, önbizalomhiányos, duci lány vagyok, nem éppen a pasik kedvelt típusa... 1 éve a következőt tettem: Bnőm tanácsára vettem egy szép füzetet, amibe bele kellett írnom, h mit akarok elérni az életben, mindezt úgy, mintha már megtörtént volna. pl: ha még nincs pasid, akkor beleírni, h van egy barátom, aki szeret, vagy ha szeretnél egy kutyát, akkor van egy gyönyörű spánielem stb... Amint ezeket leírtad, ha valamit elértél ezek közül, ki kell pipálnod. Ezenkívül kellett egy "mizéria", vagyis valami nagy változás, valami amit mindig is szerettél vna megtenni, de nem merted, nem szántad még el magad rá, nem lehetett stb. nekem ez volt a legnehezebb, mert fogalmam se volt, mi lehetne ez. a végén befestettem a hajam. azóta folyamatosan kapom a bókokat, milyen jól áll és éppen ezért imádom! Ezen kívül minden héten kell egy nap, ami rólad szól, amikor magaddal foglalkozol, pihensz, befekszel egy kádba, vagy most pl kifekszel a napra, elolvasol egy könyvet, amit te akarsz.

Nekem most kezdenek gyűlni a pipáim, bár barátom nincsen, de kezdődik valami egy sráccal, de nem is ez a lényeg, mert önmagában egy pasi nem minden, volt már dolgom srácokkal, de sose volt barátom, mindig magányos voltam. Lehet ezzel a sráccal se fogok semmire jutni, de végre eljutottam arra a szintre, hogy nem érzem rosszul magam egyedül, nem tör össze az a tény, h megint egyedül megyek haza buliból, hanem emelt fővel, magabiztosan sétálok haza, boldogan, ami már évek óta nem volt meg. 25/L

2015. aug. 5. 09:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Nos a korunkbeli fiúk nem várnak szívesen hónapokig egy lányra ez tény. Kicsit idősebbek talán. De a huszonévesek biztos nem, hiszen kapnak olyan akár 16-os lányt is aki egyből terpeszt. Ez természetesen nem azt jelenti hogy nincs ilyen fiú aki várni fog, de nehéz megtalálni, de csak azért hogy legyen pasid ne terpesz senkinek. Légy nyitott és próbálj ismerkedni. De ne éld minden pasiba bele magad, nem mindenki herceg a fehér lovon. Csak óvatosan és ha 2-3 hónapig jó, vagy érzed hogy nagy a szerelem na akkor kell terpeszteni :D évekig ne húzd azt senki nem fogja bírni.
2015. aug. 5. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!