Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aspergeres lányként hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aspergeres lányként hogyan lehet párkapcsolatom? Önbizalmam egy szál sem.

Figyelt kérdés
24 éves lány vagyok. Visszahúzódó, csendes és önállótlan vagyok. Amúgy senki nem tudja mi a bajom, az emberek csak annyit látnak hogy csendesebb típus vagyok. Utálom ha sok ember közé vagy tömegbe kell mennem. Mindig félek hivatalos ügyintézéseknél vagy ha egyszerűen csak a boltba kell mennem vásárolni. Igazi párkapcsolatom sem volt még soha, mert hamar szakítottak velem még akik jártak is velem. Nem tudom mitevő legyek. A szemrehányásokból nem kérek, normális válaszokat kérek. :(
2015. júl. 30. 18:45
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
50%
Én a helyedben,orvoshoz mennék,vagy ilyen emberi közönségbe ahol elfogadnak,kapcsolatod sose lesz így!
2015. júl. 30. 18:50
 2/28 A kérdező kommentje:
De milyen orvoshoz?
2015. júl. 30. 18:53
 3/28 anonim ***** válasza:
Miért vagy önállótlan? Hogy érted ezt, kifejtenéd?
2015. júl. 30. 18:57
 4/28 anonim ***** válasza:

ki mondta, hogy az vagy ?

akarsz beszélgetni ?

2015. júl. 30. 19:29
 5/28 A kérdező kommentje:
Orvos mondta hogy az vagyok. Önállótlan meg azért vagyok, nem vagyok képes egyedül ellátni magam, egyedül külön élni.
2015. júl. 30. 19:31
 6/28 anonim ***** válasza:

Milyen értelemben ?

Nem tudsz főzni mosni magadra, tisztálkodni ?

Vagy megvisel az egyedüllét ?

2015. júl. 30. 19:33
 7/28 A kérdező kommentje:
De tudok főzni és tisztálkodni is. De úgy látszik nem értitek mire írtam hogy nem vagyok önálló.
2015. júl. 30. 19:37
 8/28 anonim ***** válasza:
7%

Simán lehet farburgeres lányként is kapcsolatod, ez nem attól függ. Elárulom: a szanaszét szolizott szilikonos szőke pláza3,14csáknak feleakkora agyuk sincs mint neked, és mégis minden ujjukra jut 50 pasi legalább.

Ha epilepsziás, cukorbeteg stb. lányoknak van párjuk, egy farburgeres lánynak miért ne lehetne?

2015. júl. 30. 20:00
 9/28 anonim ***** válasza:

"Utálom ha sok ember közé vagy tömegbe kell mennem. Mindig félek hivatalos ügyintézéseknél vagy ha egyszerűen csak a boltba kell mennem vásárolni."

Ez inkább tűnik egy szimpla szociális fóbiának/szorongásnak/agorafóbiának mint aspergernek. A jó hír az hogy van kiút belőle (tapasztalat).

2015. júl. 30. 20:01
 10/28 A kérdező kommentje:
Azt hittem a eben a kategóriában normális válaszokat kapok, de tévedtem. A normális válaszokat köszönöm.
2015. júl. 30. 20:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!