Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aspergeres lányként hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aspergeres lányként hogyan lehet párkapcsolatom? Önbizalmam egy szál sem.

Figyelt kérdés
24 éves lány vagyok. Visszahúzódó, csendes és önállótlan vagyok. Amúgy senki nem tudja mi a bajom, az emberek csak annyit látnak hogy csendesebb típus vagyok. Utálom ha sok ember közé vagy tömegbe kell mennem. Mindig félek hivatalos ügyintézéseknél vagy ha egyszerűen csak a boltba kell mennem vásárolni. Igazi párkapcsolatom sem volt még soha, mert hamar szakítottak velem még akik jártak is velem. Nem tudom mitevő legyek. A szemrehányásokból nem kérek, normális válaszokat kérek. :(
2015. júl. 30. 18:45
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
6%

Most mi nem tetszett benne? Hogy intelligensebbnek tartalak mint az agyatlan ostoba plázacicákat? Teljesen őszintén írtam azt, amit, igenis van esélyed, gondolj bele hogy ők olyan hihetetlen sötétek mint a metró alagútja áramszünetben...

De akkor írd le, mit szeretnél hallani, és akkor azt fogom válaszolni neked.

2015. júl. 30. 20:17
 12/28 anonim ***** válasza:

Figyelj!

Szerintem ez komoly dolog,szükséged van egy olyan emberre aki segít és támogat téged,és melletted ál ilyen nehéz űgyben,van ilyen?

2015. júl. 30. 20:17
 13/28 A kérdező kommentje:
Nincs ilyen ember.
2015. júl. 30. 20:18
 14/28 A kérdező kommentje:
Amúgy ez a Visszeres törpicseket miért nem tiltja ki a gyakori? Tiszta provokatív válaszokat ír, és még mellé bunkó is.
2015. júl. 30. 20:21
 15/28 anonim ***** válasza:
7%

Segíteni próbáltam, te meg elkezdesz kötekedni. És engem tiltsanak ki? :D

*facepalm*

Segítsen neked a tudodki...

2015. júl. 30. 20:24
 16/28 anonim ***** válasza:
9%

Épp itt van a baj,nincs senki aki támogat,így duplán kell kiállnod magadért,de mivel beteg vagy,és lelkileg gyenge,így hamar elesel(mai világ az ellenkezője),szerintem legyél apáca ,az szép dolog.

és ez fiú létemre mondom

2015. júl. 30. 20:26
 17/28 A kérdező kommentje:
Miért lennék apáca? Most miért nem lehet ide normális válaszokat írni? Te meg menj el papnak.
2015. júl. 30. 20:29
 18/28 A kérdező kommentje:
Amúgy ilyen segítség meg nem kell.
2015. júl. 30. 20:30
 19/28 anonim ***** válasza:
Ahogy akarod.
2015. júl. 30. 20:36
 20/28 anonim ***** válasza:
Hát nem egyszerű a helyzeted. Tudom, mert kicsit én is ilyen vagyok, és mindig hátráltat mindenben. Le kell küzdeni, különben nem jutunk semmire.
2015. júl. 30. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!