Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aspergeres lányként hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aspergeres lányként hogyan lehet párkapcsolatom? Önbizalmam egy szál sem.

Figyelt kérdés
24 éves lány vagyok. Visszahúzódó, csendes és önállótlan vagyok. Amúgy senki nem tudja mi a bajom, az emberek csak annyit látnak hogy csendesebb típus vagyok. Utálom ha sok ember közé vagy tömegbe kell mennem. Mindig félek hivatalos ügyintézéseknél vagy ha egyszerűen csak a boltba kell mennem vásárolni. Igazi párkapcsolatom sem volt még soha, mert hamar szakítottak velem még akik jártak is velem. Nem tudom mitevő legyek. A szemrehányásokból nem kérek, normális válaszokat kérek. :(
2015. júl. 30. 18:45
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Neten szoktál ismerkedni?

Gondolom írásban oldottabb vagy, ha van időd végiggondolni, hogy hogy reagálj.

2015. júl. 30. 20:48
 22/28 anonim ***** válasza:
A paranoid skizofrén rokonomnak férje van és gyereke, szóval lehet.
2015. júl. 30. 21:07
 23/28 anonim ***** válasza:
Hogy nézel ki egyébként? Ha bomba vagy külsőre az is sokat segít! :D
2015. júl. 30. 21:25
 24/28 anonim ***** válasza:
46%

Akkor százhuszonötödjére is válaszolok neked...

1. Az önértékelési problémáidra pszichológus jelentené a gyógyírt

2. Vagy szintén Aspergeressel ismerkedj (rengeteg aspiközösség van, neten is, személyesen is, ha érdekel, keress meg privátban, és segítek, hogyan csatlakozhatsz)

3. Vagy olyannal ismerkedj, aki elfogadóan, megértően viszonyul hozzád, mert nem lehetetlen!

Hidd el, sok Aspergeresnek van párkapcsolata! Többek között az én páromnak is...

De mivel még egyetlen egyszer sem reagáltál semmilyen módon a felajánlott segítségre, kezd az a gyanúm lenni, hogy nem is akarod megoldani a problémád, csak szeretsz panaszkodni!

2015. júl. 30. 23:14
 25/28 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonló problémáim vannak, ez fiúként méginkább megnehezíti az életem, mivel a lányoknál jobban elnézik ha valaki ilyen, mint egy fiúnál. Ha van kedved privátban beszélhetünk. 22/F
2015. júl. 31. 21:02
 26/28 anonim ***** válasza:
tUDOM MI A BAJ
2015. aug. 8. 20:02
 27/28 anonim válasza:
Nekem sem volt, de én nem is igénylem. Nem tudnám elviselni ha valaki ömlengene nekem és ölelgetne meg puszilna összevissza, rosszul lennék tőle. Soha sem voltam senkivel még csak nem is csókolóztam és nem is akarok, annyi idős vagyok mint te. Aszexnek tartom magam de sokak szerint ez hülyeség, hát szerintem nem az. Mondjuk te nem lehetsz az mert te igényled de nem megy. A pszichiáter szerint érzelmileg sivár vagyok, mert mondtam neki ezt meg azt hogy semmilyen katasztrófa nem érint meg, beteg emberek látványa se meg semmi ilyesmi. Elküldött pszichológiai kivizsgálásra, mert autisztikus tüneteket produkálok.
2015. nov. 19. 17:02
 28/28 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem a farburgeres lányokat
2016. szept. 7. 15:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!