Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyha ez igaz (lenne), akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyha ez igaz (lenne), akkor nekem még miért nincs párkapcsolatom? Az itteni teória (avagy tapasztalatok) mire épülhetnek ezek szerint? F

Figyelt kérdés

Társkeresés, ismerkedés. Általában szeretik lenyomni mások torkán a gyk-n lévő nagy tudású nők ezeknél a témáknál, hogy egy férfinak, mennyire könnyű párt találni. A lányok hadából válogathatnak, nekünk csak óda kell menni a „legjobb áruhoz”, közben dúskálhatunk a szebbnél-szebb keblekben, amit a szerencsétlen célba nem ért vesztesektől kapunk, természetesen átlagos vagy az alatti kinézettel is. Hiszen csak a belső a fontos. Kérdem én, hogy ennek a mi a valóságalapja? Mert akárhogyan is, de nem azt veszem észre, hogy annyira kapkodnának utánam, holott nem úgy járok-kelek, mint egy zombi, ha megszólítanak vagy szóba elegyedek vkivel az utcán, akaratlanul is, de fülig érő mosollyal kezdek el beszélni. Szóval még azt sem lehet mondani rólam, hogy életunt fapofával lépek ki a házból, hisz a pozitív kisugárzás meg van. Most vagy ronda vagyok, mint a bűn vagy ez az elmélet, úgy ahogy van, otthon a négy fal között összerakott baromság, amit egy többször visszautasított női egyed talált ki, majd kezdett el terjeszteni. Mielőtt még jönne a duma, nem ezzel nem csak én vagyok így, hanem elég sok férfi/fiú ismerősöm küzd ezzel a problémával, hogy nem talál magának senkit, és még udvarolni sem hagyják őket és ők 100%, hogy nem bányarémek.

Nem értem miért kell, hülyeségeket kitalálni csak azért, hogy megnyugtassuk a lelkünket, hogy „ na igen, ez tényleg így van”, ahelyett, hogy kilépnék a szobánkból és körül néznék a világban

2015. júl. 9. 14:56
 1/8 anonim ***** válasza:
54%
Én még nem hallottam erről a teóriáról. Kérlek mutasd a forrást!
2015. júl. 9. 15:05
 2/8 anonim ***** válasza:
7%

"Hiszen csak a belső a fontos. "

Ez a lényeg. Ilyen leszólítós módszerrel senkinek nem lehet megismerni a belsőjét. Én csak úgy tudok valakit megkedvelni, ha mondjuk egy társaságban már megismertem valamennyire, megszokom, megbízom benne, stb.

Egy idegen semmilyen módszerrel nem tudna levenni a lábamról.

A barátomat is közös társaságban ismertem meg, eleinte teljesen közömbös volt számomra. Aztán minél jobban megismertem, annál közelebb került hozzám, végül összejöttünk.

2015. júl. 9. 15:06
 3/8 anonim ***** válasza:
36%
Unom az ilyen kérdéseket.Pont tudok egy példát mondani.Kapcsolatban vagyok,tehát nem fogok félrelépni,de van véleményem minden pasiról.Jelenleg együtt dolgozok egy hímnemű egyeddel.Nem a világszépe,meg kell hagyni,első ránézésre a nők kb.80%-nak biztos nem jönne be.Viszont minél többet beszélgetsz vele,annál inkább szimpibb.Jólelkű,de mellette erős egyéniség,szakmájában kiváló,okos,nem fél semmitől,és nagyon humoros,mindenkivel megtalálja a hangot.Ha egy nő ezeket látja,a személyisége fog dominálni első körben,ami meg fogja szépíteni.Ez így működik.Ha carul is nézel ki,unalmas is vagy,semmi érdekesség nincs benned,nem leszel kelendő portéka.
2015. júl. 9. 15:07
 4/8 anonim ***** válasza:
2015. júl. 9. 15:11
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
nem unjátok ezt a sok troll kérdést?
2015. júl. 9. 15:13
 6/8 anonim ***** válasza:
#5 de, rettenetesen :(
2015. júl. 9. 15:15
 7/8 A kérdező kommentje:
4-eske a másik a te kérdésed?
2015. júl. 9. 16:03
 8/8 anonim ***** válasza:
A belső sokat számít, bár az se mindegy melyik korosztályban. De ahhoz, hogy számítson, ismernem kell a belsőt. Tehát pl közös társaság közös hobbi akármi, amin keresztül megismerem mint embert, megkedvelem, elkezdünk többet beszélgetni és lehet belőle valami. Ez az egész egy több hónapos történet onnantól, hogy először találkozunk. Ha már a másik külseje is megfog (nem feltétlenül a veleszületett adottságai, hanem aki pl valami subkultúrában van, annak mondjuk egy tetoválás vagy egy konkrét hajstílus nagyon sokat dobhat, stb), akkor ez lehet gyorsabb. De csak a belső miatt azért ez egy hosszabb folyamat. A random leszólítós ismerkedős megoldásnál a külső dominál, mivel a belső tulajdonságaid nincsenek rádírva. (Miért nem írod őket magadra és mész oda úgy lányokhoz az utcán? Hátha valakinek bejön a poén. Legalább egyedi lennél nem olyan mint az összes többi aki odamegy hozzájuk. jk.)
2015. júl. 9. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!