Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 év felettiek! Szerintetek sok jó dologból maradtam ki ha még nem volt párkapcsolatom?
Figyelt kérdés
Húszas éveim elején vagyok, de sajnos nem volt barátnőm. Sok jóból és tapasztaltból maradtam ki szerintetek?2019. jún. 27. 20:45
1/9 anonim válasza:
Igen, sok jóból... és rosszból is.
2/9 anonim válasza:
Nem, még nem maradtál ki semmiből.
32/f
3/9 anonim válasza:
A maradékból, főleg lelkileg elhasználódott nő még jut.
4/9 anonim válasza:
Igen nagyon sokból ...de ezt már visszacsinálni úgysem lehet
Próbáld az előnyös oldalát nézni :)
5/9 A legrosszindulatúbb válasza:
Húszas éveid elején ne siránkozz, semmiből sem maradtál még ki. 35-40 körül azért már kezdhetsz aggódni, ha még soha senki nem akadt horogra.
6/9 anonim válasza:
Inkább úgy mondanám, hogy sok tapasztalatból. Mert ezzel nagyon sok fájdalom is jár.
7/9 anonim válasza:
Vannak olyanok, akiknek nem az a sorsuk, hogy kapcsolatuk legyen. Hogy te kérdező ilyen vagy-e, azt nem tudom, mert jóval fiatalabb vagy nálam. Úgy tűnik számomra, hogy valamilyen ismeretlen okból nem sorsom az ellenkező neműektől történő tapasztalatok megszerzése.
8/9 anonim válasza:
Annyit mondok, hogy a dugás a világ legjobb dolga
9/9 anonim válasza:
Legalább van pénzed, nem semmizett ki senki, s nem állt neki követelőzni, hogy bezzeg a szomszéd józsi 100 nagyobb autót vett a marinak karácsonyra ;) Megmarattál önmagadnak, nem nulláztak le érzelmileg/anyagilag.
32f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!