Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Túl érzékeny vagyok, ezért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl érzékeny vagyok, ezért nem jön össze egyik párkapcsolatom se?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy sok minden idegesít amit csinálnak a férfiak, sok mindenért szolok is, pl idegesít ha együtt vagyunk és más lany/lanyok képeit lájkolja, ha más lánynak/lanyoknak lesz ismerose Facebookon vagy be követi instan, ha egyutt vagyunk és magáról tesz fel képet valamelyik közösségi oldalra (ez nekem ugy jon le mintha el akarna kelni másnak), tenyleg nagyon sok dolog van, és ezen változtatni szeretnek, csak nem tudom,hogy hogy nagyon feltekeny típus is vagyok.😔

Szerintetek ezért nem jön ossze egyik parkapcsolatom sem?

2019. jún. 29. 11:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Önmagában azt megérteném, ha zavar téged az, hogy más lányokkal flörtöl, vagy más lányokra hajt.

De ha pl. azon problémázol, hogy a barátodnak vannak lány ismerősei pl. egyetemről, vagy a volt sulijából, akivel teljesen érthető módon jól kijön és mondjuk őket követi be stb. az elég érthetetlen, hogy téged ilyesmi zavar. Szerintem baromira nevetséges az ha valaki féltékeny minden NŐNEMŰ lényre, legyen az volt osztálytárs, munkatárs, baráti körből valaki, stb.

Mi lenne ha nem úgy gondolkodnál minden más nőről, hogy nekik az az egyedüli funkciójuk, hogy pasikra vadásszanak? Mi olyan elképzelhetetlen neked abban, hogy a férfi barátias viszonyba van valakivel a környezetében, aki történetesen nőnemű? Te sosem barátkoztál pasikkal vagy mi?

2019. jún. 29. 13:16
 12/15 anonim ***** válasza:

Én is túl érzékeny vagyok, és egyedül is élek...

F.

2019. jún. 29. 20:49
 13/15 A kérdező kommentje:
:(
2019. jún. 29. 20:50
 14/15 anonim ***** válasza:
Keress egy csúnyácska fiút, neki egy istennő leszel és nem kell majd aggódnod hogy esetleg otthagy téged. :)
2019. júl. 1. 13:09
 15/15 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? :)
2019. júl. 28. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!