Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit választanátok, együtt lenni a nem igazival vagy inkább egyedül lenni tudva azt, hogy mással nem valószínű, hogy össze fogsz jönni?
Egyszerű.
Inkább eszem olcsó kaját a Tesco alsó polcáról, mintsem éhezzek.
Azt kell hogy mondjam minél idősebb vagyok, annál kevésbé hiszek a tündérmesékben. Nagyon szerencsés pár az, ahol mindkét fél egyértelműen és őszintén kimondhatja, hogy a másik fél az igazi. Inkább azt látom sajnos, hogy a legtöbben megalkusznak. Nem is gondolná az ember hány ilyen van...
Akikkel beszélgettem, mindenkinél az volt az ok, hogy inkább megalkudva, szeretetben családot alapítani, mint menni az ismeretlenbe egyedül és talán így is halni meg.
En egyutt vagyok kulfoldon a "nem igazival", szexmentes erdek-szeru hazassagban, immaron 5 eve. Ugyse jonne senki helyette, elotte se jott.
35F
"érzelmi, fizikai vonzalom oké"
Mi az istent akarsz még ezen kívül?
bocs de akinek fontos vagyok és és van FIZIKAI DE MÉG ÉRZELMI vonzalom is na azaz igazi! amugy nem létezik hogy igazi mert az olyan mint a kockás has senki sem születik azzal hanem tenni kell érte a lényeg akkor lesz valaki az igazi ha tesztek érte és van fizikai-érzelmi dolog is!
de inkább akkor vagyok vele akihez vonzodok fizikailag érzelmileg na meg akinek fontos is vagyok.. 20F
9.-nek.
Sarkítasz!
Nem egy undorító emberrel kell összejönnöd, csak nem a TÖKÉLETES NAGY Ő-vel.
Például, ha nem telik AMG Mercedes sportkocsira, attól még nem kell gyalogolnod, egy Mazda 6 is tökéletes a mindennapokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!