Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit választanátok, együtt lenni a nem igazival vagy inkább egyedül lenni tudva azt, hogy mással nem valószínű, hogy össze fogsz jönni?
Utolsó kapcsolatomnak 1 éve vége.Nem igazán passzoltunk,mégis sok huzavona árán szakadtunk csak el.Ő egyből keresett mást,mert nem bír egyedül lenni.Én inkább az egyedüllétet választottam.Mivel nem ismerkedek,nem tartom valószínűnek hogy lesz valakim mostanában,de nem is hiányzik igazán hogy felépítsek újra egy kapcsolatot,érzelmileg se hiányzik.
Szerintem jobb egyedül lenni,mint olyasmiben ami nem jó. 39/N
@10
Nem sarkítok, én tökéletesen értem a kérdést. Sőt, veled is egyetértek. A probléma az, hogy nálam még csak fel se merült soha annak a lehetősége, hogy a "nem a 100%-ig álmaim nője, de tökéletesen boldog vagyok mellette" élményben részem lehessen, csak az, hogy "őt még bottal se, de legalább a semminél... nem, még annál se lenne több". Kezdem azt érezni, hogy én meg másoknak vagyok az az undorító ember, akire még én se fanyalodtam rá a fenti példámban, csak nem tudom, akkor mit kéne csinálnom. Mégis beérnem egy olyannal, akitől viszolygok? Az a baj, ez nem matek, hogy két mínuszból egy plusz legyen...
Egyébként kellene a büdös francnak német vacak. Csak a japán! Inkább Suzuki vagy Toyota (vagy Daihatsu, ami szintén Toyota), mint Mazda, de ha "csak" az van, az is tökéletes.
japánnal egyetértek :DD de még a koreai hyundai is qurva jó ahogy elnéztem veri a japánt :DDDD
persze itt most nem autokról beszélek :D
Tehát ezen analógia alapján az 50 éves fogatlan román cigányasszony jobb, mint a semmi.
Ez egy kicsit túlzás, egy langyos, de egyébként jó kapcsolatról beszélünk, ahol van érzelmi kontakt és nem viszolyog az ember a fizikaitól sem. Egyszerűen csak érzi az ember, hogy nem ő a nagy ő, mert... Sokan alkudnak meg emellett és nem gondolom, hogy ezzel egyébként baj lenne.
Ha már viszolyog az ember a másiktól, akkor egyértelműen nincs miről beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!