Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néznek meg a nők jobban maguknak tetszős/bámulós/érdeklődő tekintettel, ha a barátnőmmel együtt sétálok, mintha egyedül?
Most erre mit is mondhatnék.Két lehetőség van.Sok nő imád flörtölni olyan pasikkal,aki mellet ott a barátnőjük,és figyelni a barátnő reakciòit vagy a Tiéd.
Téged vagy a barátnődet sajnálják,hogy ilyen nem túl helyes/szép nővel/pasival sétál.
Egy csomó nő imádja azt a játékot, hogy "milyen jó nő vagyok, mert csaja volt, mégis majd kiesett a szeme, úgy megbámult".
Exemnek volt olyan barátnője, aki élt-halt azért, hogy azokkal a pasikkal flörtöljön, akiknek ott volt a párja. Első blikkre nekem is imponált, hogy a csaj mindent elkövet, hogy felhívja magára a figyelmem, aztán rájöttem, hogy nem nekem szól a színjáték, csak a kis egóját tuningolja, hogy az összes csaj pasija rá van bukva.
Tudományosan igazolt tény, hogy ugyanazt a férfit sokkal vonzóbbnak találnak a nők, ha tudják róla, hogy van párja/felesége.
Persze a nők ki nem állhatják, ha szembesítik őket az olyan, számukra kellemetlen dolgokkal, mint hogy ők a foglalt férfiakra gerjednek, ezért figyeld meg milyen gyorsan le fogják szavazni e hozzászólást nullára. Öröm lesz nézni.
8: attól, hogy a nők nagy része ilyen, meg természetesen nem mindenki, ahogy te sem.
Viszont szerintem itt nem a kipróbáltság a lényeg, hanem a játék. Hogy a csaja mellett is szemezik a pasi, hogy vajon jobb nő e mint a barátnő, hogy el tudja e mellőle csábítani. Ez inkább egy konkurencia harc, amiben a tényleges férfi csak addig számít, amíg megszerzi, mert igazából nem kell neki.
Mikor szétmentem az exemmel, akkor hirtelen nullára csökkent azoknak a csajoknak az érdeklődése, akik addig folyamatosan “kóstolgattak”. És itt nem az ex barátnőjére gondolok, hanem pl munkahelyen, hobbin megismert nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!