Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfitól, akivel elkezdődött valami, de nem lett belőle semmi, gyomorgörcsöm van, az azt jelenti, hogy érzek iránta? Sürgősen kellene, hogy ez elmúljon, hogyan lehetne?

Figyelt kérdés

Bejött nekem, azt tudom, de érthetetlen ez, hogy mintha gyomroznának, ha szóba kerül, ha találkozunk és hozzámszól.. -((( pilangókat viszont nem érzek..

nem volt semmi, le sem feküdtünk, sőt, simogatáson kívül más sem, egy szájra puszi, nem vágott át, semmi ilyesmi,..mással is ismerkedett, de hát ez természetes a netes ismerkedésben, nem haragudtam rá ezért sosem..

Mi ez az eszeveszett gyomorgörcs?

Kétségbeesetten kérem, hogy valaki segítsen nekem!

#ismerkedés #gyomorgörcs #majdnem szerelem #nemlettsemmi #nemvoltsex
2019. júl. 9. 15:32
 1/5 A kérdező kommentje:

Még csak vissza sem utasított:. szóval ez sem.

És ez még januárban végén volt, a gyomorgörcs meg egy hete van, közben folyamatosan találkoztunk pár hetente kötelesség miatt.

2019. júl. 9. 15:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez? :D Iszonyatosan nagy vágy. Burtális érzés, nekem is volt. Az idő majd megoldja, de pontot kéne rakni az ügy végére és akkor mindél hamarabb továbblépni erre vagy arra. :)
2019. júl. 9. 15:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Szexuális vágy talán.
2019. júl. 9. 16:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is tudom milyen érzés. Szerelemből nálam két esetben fordult elő. Munkahelyen viszont 3 szor. Egy esetben egy gyakorló kolléga volt. Az alatt a két hét alatt egy értelmes mondatot alig birtam kinyögni, ha egy légtérben voltunk. Második esetben egy orvos, harmadszor egy kis főnököm, aki az első perctől kezdve utált....

Arra a következtetésre jutottam: Eekben az emberekben a közös, igen jó képességű, gyors, energikus, okos emberek. Talán valami kisebb rendűségi érzés válthatta ki nálam. Hogy nagyságrendekkel jobbnak gondoltam őket magamnál. Receptet viszont sajnos nem tudok adni, majd az idő segit.

2019. júl. 9. 16:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy vágysz rá tudat alatt is, akarod, kívánod, bomlasz érte. Ha nem látod többet, talán akkor elmúlik-kerüld!
2019. júl. 9. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!