Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek olyan hogy vége lett még mielőtt úgy igazán elkezdődött volna?
A mi sztorint rövid.
Megakartuk ismerni egymást én már az első csok előtt is bele voltam esve de a csók után teljesen bele szerettem. Azt tudom hogy tetszettem neki és hogy akart velem ő is foglalkozni de végül nem úgy alakultak a dolgok ahogy mi akartuk.
Le se zártuk, szerintem ő félt nem akart megbántani . Csak eltűnt, azt mondta majd keres , de nem keresett. Mikor elegem lett és teljesen kivoltam hirtelen elkezdtem neki csúnyákat írni, nem reagált de lehet hogy nem is látta. Már nagyon megbántam.
Jól lejárattam magam, nem ilyennek ismert meg.
Nem tudom mi volt ez, viszonzatlan szerelem?? Lehet hogy az volt de ha az lett volna akkor bár ne is lett volna semmi mert így sokkal jobban fáj .
Igen,én voltam így sajnos,soha nem fogom elfelejteni,nagyon szerettem,pedig csak 3 hónap volt,de számomra szép volt.
A mai napig nem értem,miért tűnt el egyetlen szó nélkül,mert azon az estén vitatkoztunk össze először egy teljesen semmi jellegű dolgon,azt hittem,megnyugszik hamar,meg én is,de nem,felfújta a dolgot,belelovallta magát,más dolgot is felhozott,nagyon mérges lett.
Utólag visszagondolva csak ürügyet keresett a szakításra,mert normális ember ilyen műsort nem csinál,amilyet azon az estén akkor ő csinált.
A kedvencét főztem,sütöttem is neki süteményt,tudta nagyon jól,mennyire vártam az estét,és hát semmiből nem kért,elutasító volt,majd jött a vita.
Amikor megismerkedtünk,már akkor olyan hatással volt rám,mint azelőtt senki,pedig már két 4 éves kapcsolaton is túl voltam,belé már az első csók után szerelmes voltam.
Azt gondoltam,ilyen érzés nincs,de higgyétek el,van,ezért azt gondoltam,ő lesz számomra az igazi,mert olyan erős volt az a megérzésem.
60 km volt köztünk,és sokszor jött hozzám,hogy velem legyen,éreztem,hogy fontos vagyok neki.
Aztán mégsem így lett.
Mikor egyetlen szó nélkül itt hagyott,nagyon belebetegedtem lelkileg,3 hónap alatt 14 kg-ot fogytam,és kb porig aláztam magam,mert 1 hónapig messengeren/viberen könyörögtem neki,de ő soha semmire nem reagált.
Nagyon megviselt,mert én olyan ember vagyok,aki a megbeszélés híve,csak így tudok lezárni/átlépni dolgokon,és ő soha semmire nem adott magyarázatot nekem,igy sosem tudtam lezárni igazán ezt.
Régebben történt ez már,de mai napig időnként eszembe jut,de azóta sem beszéltünk egymással.
Több,mint egy éve pedig már boldog kapcsolatban élek,ahol minden kölcsönös,a megbecsülés,a tisztelet,szerelem,és már túl vagyunk egy-két vitán,de egyszer sem akart engem itt hagyni még.
Igen volt. Nagyon messze lakott, de költözni akart a közelbe. Írogattunk egymásnak, majd eljött albérletet nézni, amit egybekötöttünk egy találkozással. Jó volt nagyon, a végén ő csókolt meg, és jó 5 percig csókolóztunk. Hazafelé menet gondoltam hogy na végre egy lány aki mer kezdeményezni, és milyen jófej, és tetszik.
Aztán vártam a költözésére, hogy folytassuk, de 1 hónap múlva bejelentette, hogy sajnálja, de inkább más pasival ismerkedik tovább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!