Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban a magyar nők többsége szerint a magyar pasik borzalmasak?
Arra gondolok és gondolnak valóban a nők borzalmas alatt, hogy elhízottak, nem helyesek, mamahotelesek, egzisztenciálisan nullák?
Én többször hallottam ezt nőktől, valóban igényeiknek nem felelnek meg a magyar férfiak többsége?
Én nem ezt tapasztalom. Férfiismerőseim nagy része abszolút életképes, normálisan kinéző, 1-2 nagyobb darab van, de ők sem vészesen elhízottak. Mind dolgozik, normális munkája van, értelmesen kommunikálnak. De biztos én járok értelmes baráti társaságokban... Vagy csak - magyar szokás - szeretjük a rosszat felnagyítani.
Én sosem lennék külföldivel. Nekem egyszerűen elképzelhetetlen, hogy az érzéseimet, gondolataimat nem tudom a saját nyelvemen kifejezni felé, hanem fordítani kell. És az sosem lesz ugyanaz, mert egyrészt a magyar nyelv zseniálisan árnyal, másrészt meg bizonyított dolog, hogy az anyanyelv mennyire meghatározza az egyén logikáját, gondolkodásmódját. Elég csak pl. a németre gondolni a maga szabályszerűségével és logikájával. Más világ egy külföldi és valószínűleg nagyon jó barátok lennénk, de nekem egy párkapcsolatra ennél több kell. Van szerencsére magyar párom, nem cserélném el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!