Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban a magyar nők többsége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban a magyar nők többsége szerint a magyar pasik borzalmasak?

Figyelt kérdés

Arra gondolok és gondolnak valóban a nők borzalmas alatt, hogy elhízottak, nem helyesek, mamahotelesek, egzisztenciálisan nullák?

Én többször hallottam ezt nőktől, valóban igényeiknek nem felelnek meg a magyar férfiak többsége?

2019. júl. 3. 11:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
49%

Én nem ezt tapasztalom. Férfiismerőseim nagy része abszolút életképes, normálisan kinéző, 1-2 nagyobb darab van, de ők sem vészesen elhízottak. Mind dolgozik, normális munkája van, értelmesen kommunikálnak. De biztos én járok értelmes baráti társaságokban... Vagy csak - magyar szokás - szeretjük a rosszat felnagyítani.

Én sosem lennék külföldivel. Nekem egyszerűen elképzelhetetlen, hogy az érzéseimet, gondolataimat nem tudom a saját nyelvemen kifejezni felé, hanem fordítani kell. És az sosem lesz ugyanaz, mert egyrészt a magyar nyelv zseniálisan árnyal, másrészt meg bizonyított dolog, hogy az anyanyelv mennyire meghatározza az egyén logikáját, gondolkodásmódját. Elég csak pl. a németre gondolni a maga szabályszerűségével és logikájával. Más világ egy külföldi és valószínűleg nagyon jó barátok lennénk, de nekem egy párkapcsolatra ennél több kell. Van szerencsére magyar párom, nem cserélném el...

2019. júl. 3. 22:11
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

USA, Mexikó, Új-Zéland

[link]

2. oldal tetején van

2019. júl. 4. 05:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!