Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen magyar nyelvű oldalak vannak ahol tudok ismerkedni, nem társkeresés céljából?
Vagy inkább csak olyanokra akik kérik, mert
-unatkoznak
-ismerkednének
Anotalk
Bár többnyire csak 13 évesek vannak, de belekezdeni a gyakorlásba talán pont velük a legjobb, még a kis gyermeki őszinteség bennük van, de már nem végtelenül buták. Úgyis csak írásról van szó. És ha tényleg gyenge vagy, akkor lehet, hogy az ő szintjük alatt vagy.
#1: Eh, nekem körülbelül így lett 3 beszélgetőpartnerem. Csak azzal a különbséggel, hogy Ők írtak rám és nem Én. ^^
Mindhárman bejelöltek már Facebook-on és ott folytattuk a kommunikációt. Az egyikkel már találkoztam is élőben, de vele egy idő után visszaesett a kommunikáció mennyisége. (Sajna eléggé social butterfly személyiség az illető. +Van, hogy napi szinten sokat beszélgetünk. Van, hogy rám sem bagózik napokig. Na, mindegy. Van ilyen.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!