Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban a magyar nők többsége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban a magyar nők többsége szerint a magyar pasik borzalmasak?

Figyelt kérdés

Arra gondolok és gondolnak valóban a nők borzalmas alatt, hogy elhízottak, nem helyesek, mamahotelesek, egzisztenciálisan nullák?

Én többször hallottam ezt nőktől, valóban igényeiknek nem felelnek meg a magyar férfiak többsége?

2019. júl. 3. 11:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%

"valóban igényeiknek nem felelnek meg a magyar férfiak többsége"

Valóban nem felel meg, de nem azért, amiket felsoroltál. Egyrészt korban nem passzolna hozzám a magyar férfiak jelentős része. :) Másrészt van egy saját személyiségem, értékrendem, életstílusom, ízlésem, és nyilván olyan férfira vágyom, aki ebbe beleillik. Tapasztalataim alapján még a saját korosztályomból is 100-ból egy ember van, akinél azt érzem, hogy összepasszolnánk. De ez nem azt jelenti, hogy a többi "selejt" számomra, csak egyszerűen nincs elég közös pont.

2019. júl. 3. 11:28
 2/12 anonim ***** válasza:
89%

Ja a magyar nők többsége négerekkel jár lol, mindjárt kilyukadunk erre.

Abból a pár férfi ekéző kommentből ne indulj ki.

Ugyanígy vannak itt hasonló nőekéző válaszok, pl. a magyar nők 30 felett "értéktelenek" és hasonlóak.

2019. júl. 3. 11:32
 3/12 anonim ***** válasza:
73%

Nem mindenki de igeb rengeteg panasz van rànk fèrfitàrsaimra sajnos jogosan.

Egzisztencia nulla,ambìciò nulla,mamahotel, vagy 40 felè szobabèrlès szàzad magaddal,sablonos unalmas èlet,nem tudnak èlni sem,nőkkel se tudnak bànni, kisfiúk.

Sajnos ezt èn is làtom, 30-n túliak mint a tinik vagy egyetemistàk.

2019. júl. 3. 11:40
 4/12 anonim ***** válasza:
95%

Hazánk a 4. legelhízottabb ország a világon. Mind a két nem rettentően el van hízva.

D

Az, hogy ki mire költi a pénzét, magánügy, de viselje is érte a következményeket. Pl. ha valaki nem spórol, hanem minden sz .rra elkölti, plusz még otthon is lakik a szüleivel, akkor ne csodálkozzon az a pasi, hogy egy nőnek se kell emiatt.

Rengeteg embernek nulla az értelmi és érzelmi intelligenciája. Megy az önzés, egózás. Sokan önbizalomhiányosak és nincs reális önképük se.

2019. júl. 3. 11:40
 5/12 anonim ***** válasza:
43%
Borzongató bárki tud akár jó kapcsolatban van ( mondván az én magyar pasim kivétel)akár nem
2019. júl. 3. 11:54
 6/12 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem nem.
2019. júl. 3. 12:29
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Melyik az a 3 ország, akinek a lakói tőlünk is jobban el vanak hízva?
2019. júl. 3. 13:30
 8/12 A kérdező kommentje:
7. Anglia, de főleg Amerika ők az elsők
2019. júl. 3. 13:34
 9/12 anonim ***** válasza:
37%
Kit érdekelnek már a magyar nők. :D
2019. júl. 3. 14:22
 10/12 anonim ***** válasza:
50%
Éltem külföldön, több nyugat-európai országban is. Nem tudom, hogy fogalmazzam meg, de azt a bunkó faxparasztságot, amit a magyar pasiknál tapasztaltam, azt nem tapasztaltam sehol máshol. Nem tudom másképpen kifejezni. (Angol férjem lett, ezerszer normálisabb, figyelmesebb, érettebb, hűséges, nem azt nézi, hol kúrhat félre mellőlem, és egyáltalán, nem csak szeret, tisztel is.) Magyarban is lehet ilyen, kb. 0,0001%.
2019. júl. 3. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!