Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » N Leírom milyen férfit szeretn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

N Leírom milyen férfit szeretnék (NEM szeretnék ismerkedős priviket), szerintetek hány % esély van rá, hogy lesz egy ilyen barátom?

Figyelt kérdés

-182-192 cm közötti magasság

- arcszőrzet, hajhossz, hajszín, szemszín, bőrszín édesmindegy

- ne legyen kifejezetten szegény, de ha szűkös a megélhetése, az oké, ha jó anyagi körülményei vannak, az szuper, de ilyen "el se tudja költeni, annyi van neki" fazon se legyen

- ápolt test, rendben tartott arcszőr és haj, semmi testszag

- semmi sörhas és lötyifenék, pocak max nagyon minimális, ne legyen teljesen izmotalan, de testépítő se gigantikus bicepszekkel

- hűséges és megbízható, aki előbb szakítana velem, mintsem hogy megcsalna

- akarjon fejlődni nonstop az életben, legyen tervei, álmai, céljai, és ezekért ne legyen rest tenni

- tudja magát elmanagelni az életben

- ne legyenek pszichológiai zűrjei, maximum valami tünetmentes enyhe betegség belefér, de inkább ne legyen semmi baja sem

- legyen nagyon kedves a mindenkori párjával, szeressen segíteni neki, a kedvében járni, büszkén vállalja fel

- kapcsolaton belüli fizikai bántalmazás esélye se legyen meg benne, előbb szakítson velem ha elege van, mintsem hogy akár csak ellökjön vagy bármi

- ne legyen szótlan

- ne legyen szószátyár, se olyan, akinek minden masodik mondata valami poén

- ne legyen tipikus anyuci pici fiacskája, jófej anyja legyen, aki nyitott rám és könnyen megkedvel

- ne zavarja, ha nem vagyok mindig csupasz ott lenn, vagy hónaljban

- szeresse a szexet

- ne legyen mozgássérült, vagy szellemileg sérült, lelkileg se, ha lehet

- legyen neki természetes, hogy meglepi párját alkalom nélkül is csokival, virággal évi párszor

- ne legyen háziatlan

2019. júl. 2. 23:12
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
errefelé az álommanó terjedt el
2019. júl. 3. 01:39
 32/41 anonim ***** válasza:
3%

Ez attól függ, hogy te mit tudsz nyújtani. Azért egy ilyen pasi általában joggal elvárja, hogy mindig nézz ki top csajként, legyél az ágyban egy bevállalós szexistennő és ne hisztizz.

Te mit tudsz hozni, hogy egy ilyen férfi ne a többi nőt válassza?

2019. júl. 3. 06:46
 33/41 anonim ***** válasza:
75%
Leírtál egy teljesen átlagos hapsit,ilyet nem nehéz találni.
2019. júl. 3. 06:52
 34/41 anonim ***** válasza:
100%
Hát attól, hogy leírod, nem lesz nagyobb az esélyed, ha csak nem kezdesz el te privatokat írni az itteni önjelölt keroknek. Ezek amúgy tényleg nem nagy dolgok, rám is igaz mind,szóval valszeg még itt is össze tudnál szedni olyat,aki ennek megfelel, de hidd el, hogy ennek semmi értelme nincsen, mert a parkereses nem bevásárlólista, simán találhatsz több tucat olyat,amit leirtal,ha nincs meg bennük az a +,ami igazán beindít,@kkor a fene megette az egészet. Aztán a végén lehet pont olyanba szeretsz bele,akiben ezeknek a fele sincs meg.
2019. júl. 3. 07:16
 35/41 anonim ***** válasza:
63%
0% az esélye, hogy még az anyós is jófej legyen.
2019. júl. 3. 08:51
 36/41 anonim ***** válasza:
47%

Látod, előbb kellett volna beírnod ide a kérdést.

Van ilyen, itt beszerezhető:

[link]

2019. júl. 3. 09:07
 37/41 anonim ***** válasza:

Elég szomorú, hogy a kérdező által leírt tulajdonságok nagy része "különleges"-nek számít, inkább alapnak kellene lennie.

Viszont azt gondolom, hogy általában a hasonló a hasonlót vonzza, tehát ha eddig a fent leírt tulajdonságú pasik elkerülték, vagy pont olyanokkal került kapcsolatba akik ennek az ellenkezőjére voltak példák, akkor ott a kérdezőnek érdemes lenne magába néznie, pl mi az amit ő kínálni tud.

Az én férjem a lista utolsó előtti pontját leszámítva minden "kritériumnak" megfelel, nem szokott csak úgy ajándékot adni (legyen az virág vagy csoki) viszont minden nap kifejezi felém a szeretetét és törődést más módon. Cserébe én is hozom a lista összes pontját, ez csak így működik hosszútávon.

(a magasságról megjegyezném hogy nőként 180cm vagyok, így nálam nem játszanak a 160cmes férfiak, emiatt nyugodtan lepontozhattok, engem zavarna ha ennyivel alacsonyabb párom lenne, ha viszont én lennék 160cm nem lenne elvárás hogy min. 20cm-el legyen magasabb a párom).

29/N

2019. júl. 3. 09:58
 38/41 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is elég "alap" a lista, bár az szinte biztos, hogy egy-két pont nem fog stimmelni... Akit én ismerek a felsorolt paraméterekkel, neki az anyja nem jó fej. (Nem kell vele tartani a kapcsolatot és kész.)
2019. júl. 3. 10:05
 39/41 anonim ***** válasza:

A listákkal az a baj, hogy leírva szépen néznek ki, de azon áll vagy bukik, hogy valóságban mit értesz alattuk.

Pl. "legyen nagyon kedves, járjon a kedvében, vállalja fel" stb. az addig alap, hogy egy párkapcsolatban legyen kedves, de ha a való életben ez azt jelenti, hogy ahhoz is vágjon jó képet, ha a nő éppen hisztizik vagy hülyeséget készül csinálni, akkor már más a gyerek fekvése.

ugyanígy a "ne legyen izomtalan, de ne legyen testépítő" - ezt lehet úgy is értelmezni, hogy átlagos testalkat, meg úgy is, hogy 10-es testzsírszázalékú, szálkásra gyúrt crossfites vagy parkour-rajongó.

Meg persze ne legyen szótlan, de szószátyár sem: akkor beszéljen, ha a kérdezőnek úgy tetszik :D

2019. júl. 3. 10:41
 40/41 anonim ***** válasza:

#39:

Ez azért van, mert mind általános jellemzés, értsd ahogy akarod.

Írhatnám, hogy ilyen vagyok, ám visszafelé ez soha nem működik.

Például azt mondom szexcentrikus vagyok, a többségénél magasabb a tesztoszteron szintem, (most már 43 évesen) sem találom, illetve nem találkozunk össze olyan nővel, aki számomra esélyes lehet, vagy kielégítené azt az elvárásomat.

És most vegyük szemügyre jobben:

Ha megfelel ennek a kritériumnak, akkor viszont megbízhatatlan egy kapcsolatban, vagy éppen nem tud főzni.

Egy embernél sincs meg a Yin és yang, ha az egyikben jobb akkor a másikban ami azzal kapcsolatos a ló túloldala lesz.

2019. júl. 3. 11:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!