Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » N Leírom milyen férfit szeretn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

N Leírom milyen férfit szeretnék (NEM szeretnék ismerkedős priviket), szerintetek hány % esély van rá, hogy lesz egy ilyen barátom?

Figyelt kérdés

-182-192 cm közötti magasság

- arcszőrzet, hajhossz, hajszín, szemszín, bőrszín édesmindegy

- ne legyen kifejezetten szegény, de ha szűkös a megélhetése, az oké, ha jó anyagi körülményei vannak, az szuper, de ilyen "el se tudja költeni, annyi van neki" fazon se legyen

- ápolt test, rendben tartott arcszőr és haj, semmi testszag

- semmi sörhas és lötyifenék, pocak max nagyon minimális, ne legyen teljesen izmotalan, de testépítő se gigantikus bicepszekkel

- hűséges és megbízható, aki előbb szakítana velem, mintsem hogy megcsalna

- akarjon fejlődni nonstop az életben, legyen tervei, álmai, céljai, és ezekért ne legyen rest tenni

- tudja magát elmanagelni az életben

- ne legyenek pszichológiai zűrjei, maximum valami tünetmentes enyhe betegség belefér, de inkább ne legyen semmi baja sem

- legyen nagyon kedves a mindenkori párjával, szeressen segíteni neki, a kedvében járni, büszkén vállalja fel

- kapcsolaton belüli fizikai bántalmazás esélye se legyen meg benne, előbb szakítson velem ha elege van, mintsem hogy akár csak ellökjön vagy bármi

- ne legyen szótlan

- ne legyen szószátyár, se olyan, akinek minden masodik mondata valami poén

- ne legyen tipikus anyuci pici fiacskája, jófej anyja legyen, aki nyitott rám és könnyen megkedvel

- ne zavarja, ha nem vagyok mindig csupasz ott lenn, vagy hónaljban

- szeresse a szexet

- ne legyen mozgássérült, vagy szellemileg sérült, lelkileg se, ha lehet

- legyen neki természetes, hogy meglepi párját alkalom nélkül is csokival, virággal évi párszor

- ne legyen háziatlan

2019. júl. 2. 23:12
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyesmire egy férfi ismerősöm azt szokta mondani: vegyél egy mozijegyet. Ha pesszimista hangulatban vagyok, akkor vele értek egyet.

Ha jó passzban vagyok, akkor nőként azt mondom 50% esélyed van rá. Vgy találsz, vagy nem.

2019. júl. 2. 23:38
 12/41 anonim ***** válasza:
35%
Igen 9-es igazából a 10/7 aránynál is keveset mondtam, ezt utálom egyébként a nőkben ezt a listázást... Nekem tetszett már 150 centis, meg 170-es nő is, de vonzott 180-as is és ez csak a magasság, mindenki egy külön személyiség, a nők meg kényszeresen keresnek egy számukra pontosan tökéletest, mint ha valami tárgyak lennének a férfiak és még azt mondják, hogy mi tekintjük őket annak.
2019. júl. 2. 23:39
 13/41 anonim ***** válasza:
82%
Hölgyeim! Hölgyeim! Soul Anesthetic az álompasi képében itt Gyk-n! Privátokat csak szép sorjában! :)
2019. júl. 2. 23:39
 14/41 anonim ***** válasza:
15%

bocs de ezek annyira alap dolgok :/ max a magasság azért nem lehet tenni de pl az nagy baj ha csak valaki 175... vagy az már kizáró ok?

én is hasonlót kérek max annyi hogy ne legyen ribizli se kívül se belül ne legyen srác haverjai az más ha beszélget osztály társakkal vagy kolégákkal de az hogy pl kettesben elmennek kávézni meg üzengetnek egymásnak szórakozásból vagy több miatt...

annyi max hogy én kicsit féltékeny típus vagyok na meg kicsit forró fejű... de nem veled akarok ismerkedni :D lehetsz bármilyen jó csaj

2019. júl. 2. 23:40
 15/41 anonim ***** válasza:
49%
Valahol 0 és 1 százalék között. Amúgy a kora mindegy?
2019. júl. 2. 23:41
 16/41 anonim ***** válasza:
100%
mármint etikettileg ezek az alapok amit egy férfinek tudnia kell... sajnos ez igaz nőnél is...
2019. júl. 2. 23:42
 17/41 anonim ***** válasza:
55%

"a nők meg kényszeresen keresnek egy számukra pontosan tökéletest, mint ha valami tárgyak lennének a férfiak és még azt mondják, hogy mi tekintjük őket annak."

A legtöbb pasi dettó. Esetleírások, elváráslisták. Ha mindenki ilyen irreális elvárásokhoz tartaná magát, már a kihalás szélén állnánk.

Ettől függetlenül nincs így. Ha ismerkedsz és megkedveled a másikat, sőt még elég vonzónak is találod össze fogsz vele jönni és nem fog zavarni, hogy nem olyan színű a haja, vagy pár centivel alacsonyabb, mint ahogy megálmodtad...

2019. júl. 2. 23:44
 18/41 anonim ***** válasza:
47%
A magasságon kívül minden illik rám. Rajtam kívül rengeteg ilyen fiú van szerintem.
2019. júl. 2. 23:48
 19/41 anonim ***** válasza:
40%

na igen ma láttam pár olyan kérdést ahol srác írta le ő milyen meg milyen nőt akarna stb és le támadták... mert hogy ő csak uralni dominálni akarja a csajt meg neki játéknak kell stb bullshitek... erre meg... majdnem oda irtam én is de mondom nem éri meg hogy ilyen nagy képmutatokkal foglalkozzak...

de... amikor jön egy szerelem akkor az érték rended eltűnik! nem fog semmi más sem tetszeni csak az ami ő!

2019. júl. 2. 23:49
 20/41 anonim ***** válasza:
56%

Én is azt mondanám, hogy ezek tök alap dolgok. Semmi olyat nem írtál amit én hatalmas plussznak gondolnék ami csak kevés emberben van meg. Eddig minden párom hozta ezeket (magasságot kivéve mert én baromi alacsony vagyok és taszítanak a magas pasik).

Illetve talán az "akarjon fejlődni nonstop az életben, legyen tervei, álmai, céljai, és ezekért ne legyen rest tenni" dolog az ami bár annyira alapnak és egyszerűnek hangzik de az emberek 80%-a teljesen képtelen vagy alkalmatlan rá. Az én férjem mondjuk ilyen és én is, tehát mindenképpen létező kategória. Az ilyen emberek vonzzák egymást, tehát ha benned ez megvan akkor nem lesz ezzel sem gondod.

Én jó pár férfit ismerek akik gond nélkül hozzák ezeket az alap dolgokat szóval nem kell aggódnod. De ugye suba subához, tehát ha benned nincsenek meg ugyan ezek a tulajdonságok akkor soha nem fogsz kelleni ilyen férfinak.

Talán a magasság az, amiből kellene engedned. Legyen nálad magasabb pár centivel és kész. Bár gondolom ha megtalálnád azt a férfit akiben ez mind megvan de csak 175 centi lenne akkor nem küldenéd el a francba.

2019. júl. 2. 23:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!