Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » N Leírom milyen férfit szeretn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

N Leírom milyen férfit szeretnék (NEM szeretnék ismerkedős priviket), szerintetek hány % esély van rá, hogy lesz egy ilyen barátom?

Figyelt kérdés

-182-192 cm közötti magasság

- arcszőrzet, hajhossz, hajszín, szemszín, bőrszín édesmindegy

- ne legyen kifejezetten szegény, de ha szűkös a megélhetése, az oké, ha jó anyagi körülményei vannak, az szuper, de ilyen "el se tudja költeni, annyi van neki" fazon se legyen

- ápolt test, rendben tartott arcszőr és haj, semmi testszag

- semmi sörhas és lötyifenék, pocak max nagyon minimális, ne legyen teljesen izmotalan, de testépítő se gigantikus bicepszekkel

- hűséges és megbízható, aki előbb szakítana velem, mintsem hogy megcsalna

- akarjon fejlődni nonstop az életben, legyen tervei, álmai, céljai, és ezekért ne legyen rest tenni

- tudja magát elmanagelni az életben

- ne legyenek pszichológiai zűrjei, maximum valami tünetmentes enyhe betegség belefér, de inkább ne legyen semmi baja sem

- legyen nagyon kedves a mindenkori párjával, szeressen segíteni neki, a kedvében járni, büszkén vállalja fel

- kapcsolaton belüli fizikai bántalmazás esélye se legyen meg benne, előbb szakítson velem ha elege van, mintsem hogy akár csak ellökjön vagy bármi

- ne legyen szótlan

- ne legyen szószátyár, se olyan, akinek minden masodik mondata valami poén

- ne legyen tipikus anyuci pici fiacskája, jófej anyja legyen, aki nyitott rám és könnyen megkedvel

- ne zavarja, ha nem vagyok mindig csupasz ott lenn, vagy hónaljban

- szeresse a szexet

- ne legyen mozgássérült, vagy szellemileg sérült, lelkileg se, ha lehet

- legyen neki természetes, hogy meglepi párját alkalom nélkül is csokival, virággal évi párszor

- ne legyen háziatlan

2019. júl. 2. 23:12
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
64%

Viccen kívül ezek nagyjából igazak rám. De ahogy olvastam ezt a listát 3 dolog jutott az eszembe.

Az egyik, hogy én egy ilyen nővel, akinek ilyen elvárásai vannak, nem akarok még csak ismerkedni sem, nem hogy párkapcsolatot.

A másik, hogy te mit tudsz felmutatni, adni a másiknak?

A harmadik, hogy ha találsz egy amúgy szimpatikus pasit, akivel a kémiai megvan, sőt ő is szeret téged, de mondjuk csak 80-90%-ban teljesíti ezeket az elvárásokat, akkor mit csinálsz?

2019. júl. 2. 23:55
 22/41 anonim ***** válasza:
#13: Te is téphetsz sorszámot. 🙂
2019. júl. 3. 00:04
 23/41 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem ezek nem nagy elvárások. A vőlegényem ilyen.
2019. júl. 3. 00:05
 24/41 anonim ***** válasza:

# 22

Ó, én nem állok sorban álompasikért, szeretem azt hinni, hogy van némi realitásérzékem. :)

2019. júl. 3. 00:08
 25/41 anonim ***** válasza:
0%
#24: nem szeretem, ha pasinak hívnak. 😉
2019. júl. 3. 00:14
 26/41 anonim ***** válasza:
77%

Én azt nem értem mi ebben a felsorolásban az ami miatt a többség nem felel meg.

Sok ilyen pasas van, én is ilyen vagyok.

2019. júl. 3. 00:15
 27/41 anonim ***** válasza:
53%

Az álompasi errefelé elterjedtebb kifejezés, mint az álomférfi. Ne haragudj, ha megbántottalak! :)

2019. júl. 3. 00:16
 28/41 anonim ***** válasza:
100%

Ezek 90%-a pl. megvan bennem. Ha kicsit rugalmasabban értelmezem a listádat, akkor 100% is lehet. Csakhogy van néhány olyan probléma és hiányosság velem kapcsolatban, amire te nem gondoltál, de garantáltan ellehetetlenítené bimbózó kapcsolatunkat.

A kérdésedre válaszolni nem tudok, mivel nem ismerlek. De ha ismernélek sem tudnék rá válaszolni. Nyilván, ha te is megütsz egy ilyen szintet, akkor nagyobb az esélyed, ha nem, akkor kisebb. Egyébként nem tűnik különlegesnek az óhajod, szűkös ismertségi körömben is akad néhány ilyen férfi jómagamon kívül is. Csak már mind házasok, családjuk van...

30F

2019. júl. 3. 00:25
 29/41 anonim ***** válasza:
64%

Kedves kérdező. Míg arra koncetrálsz, hogy milyen ne legyen, addig elszalasztod azokat, akik megfelelnének neked, feltéve, ha van halvány lila gőzöd arról, hogy milyen LEGYEN. Ha nincs, akkor fuss neki újra, mert tök esélytelen vagy.

32/f

2019. júl. 3. 00:38
 30/41 anonim ***** válasza:
36%
Most építkezek (eladásra) másodszorra dunakeszin. kb 70-80M azonnali vagyonom van. 1-2M között behúzok hazonva. 190cm magas vagyok. Rendszeresen edzem, 16 éve (nah ez az amit nem lehet utólag felgyorsítani), ez látszik is :) Sportos vagyok, nem kopaszodom, és olyan családból származó vagyok, akinek nem váltak el a szülei. Faluruuuu gyüttem, tehát tudom milyen kapát fogni, és nem is vagyok rest ezt megtenni... :) Van ilyen ember? Van. Kell neked? Mit tudsz? Mit tudsz tenni azért, hogy téged akarjalak örökre? Ha előjössz a herceges hasonlataiddal, azonnal takarodsz innen. Egyébként, nálam is van jobb... Nőlj fel....
2019. júl. 3. 01:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!