Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok, járnátok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, járnátok egy ilyen pasassal?

Figyelt kérdés

Átlagos életet él. Az öltözködés annyiban érdekli, hogy legyen tiszta a ruhája. Amúgy elvan a farmer+normál fazonú ing kombóban. Otthon is.

Zenéből - azt mondja -, mindenevő. Na jó, az ilyen kemény rockot nem szereti mert az csak hörgés meg üvöltözés, meg a komolyzene is unalmas, a rapban handabandáznak, az elektronikusoktól megfájdul a feje. De mindent szeret, amit pl. a Class FM-en játszanak. De azért régen a Danubius meg a Sláger jobb volt.

Kaják terén nem válogatós. A lényeg, hogy gőzöljön. Bármit megeszik. De az ilyen egzotikus izéket nem bírja. Meg a pizzát se. A kínaiba meg a fene tudja, mit tesznek bele. Az indiairól meg ne is beszéljünk, curry, brrr. A reformkonyha meg pénzlehúzás szerinte.

Ha csajozásról van szó, neki nincs ideálja. Fő, hogy megértsék egymást. Az se baj, ha kicsit teltebb a nő, csak ne akarjon flancos programokra járni meg hétvégén kávézóban ücsörögni.

Apropó hétvége: programokat nagyon nem szervez. Nincs rá ideje, a munkában nyolctól négyig elfárad, hétvégén inkább pihen. A tévében szerencsére mindig van olyan műsor, amit tetszik neki. Olvasni is szokott, nem műveletlen. Kedvence a Ripost meg a Lokál. A Blikket is olvasta, de a Lokál csak ingyen van.

2019. júl. 1. 11:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
91%
Mondjuk a szex az más kérdés, ennél nekem is nagyobb igényem lenne.
2019. júl. 1. 11:38
 12/18 anonim ***** válasza:
80%
Nem. A 10 perces szex meg valami vicc.
2019. júl. 1. 11:44
 13/18 anonim ***** válasza:
83%

Soha:D

Van jó tulajdonsága is?

Mert ezek közül számomra egy sem az:D

2019. júl. 1. 11:47
 14/18 anonim ***** válasza:
86%
Nem lennek egyutt egy ilyen unalmas emberrel.
2019. júl. 1. 11:51
 15/18 anonim ***** válasza:
90%

Nem. Teljesen más a habitusunk és az ízlésünk. Ez hosszútávon mindkettőnknek rossz lenne. Én szeretek utazni, kimozdulni, sportolni, új kajákat megkóstolni. A vége az lenne, hogy mindig egyedül, vagy barátokkal mennék, mert ő nyavalyogna, ezért lassan eltávolodnánk egymástól.

Illetve a gőzölgő kaját is gondolom úgy képzeli el az ilyen illető, hogy a 'zasszony megfőzi és eléteszi, nem pedig munkamegosztásban.

2019. júl. 1. 12:24
 16/18 anonim ***** válasza:
34%
Egy nővel a szexen kívül mit tudsz elképzelni?
2019. júl. 1. 12:31
 17/18 anonim ***** válasza:
86%
Na, az ilyeneket hívom én agyhalottnak. Sajnos még mindig túl sok van belőlük ebben az országban. "A néma többség". :(
2019. júl. 1. 12:31
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem, és nem azért mert otthonülősebb fajta (én is az vagyok néha), hanem mert teljesen más az ízlésünk. Nem hiszem, hogy az időjáráson kívül bármi másról el tudnánk beszélgetni.
2019. júl. 1. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!