Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok, járnátok transzvagyonú emberrel?
Olyannal, aki úgy érzi, rossz társadalmi osztályba és vagyoni helyzetbe született, személyisége sokkal többet érdemel annál, mint amire az anyagilag elmaradott környezete predesztinálja. De általában csak ridegséget és elutasítást kap.
"- A szüleim azzal jöttek, hogy ők egyszerű melósok, nincs pénzük Mercedesre meg lipótvárosi öröklakásra. Az ismerősök azt mondták, hisztizem, nőjek már fel, és viselkedjek felnőtt nőként. Sőt, egyikük azt tanácsolta, menjek el egyetem mellett dolgozni, és gyűjtsek pénzt, ha nagyra törő terveim vannak. Fel sem fogták, mekkora fájdalmat okoznak nekem ezzel."
B+
Nem hiszem el, ez tuti, hogy valami kamu.
Pszichológushoz járnánk vele vagy dolgozni ?
32/f
Nem tudom egyszerűen felfogni, hogy hogy nem érti azt meg valaki, hogy a pénzért dolgozni kell. Senkinek nem csak úgy az ölébe hullik.
Messziről kerülnék egy ilyen hisztis kisgyereket aki azt hiszi, hogy neki jár bármi is ha a kisujját nem mozdítja érte.
Azon jót röhögtem amúgy az idézetben, hogy szegény kis pcsának "fájdalmat okoztak" azzal, hogy menjen el dolgozni ha nincs pénze... :D
Ha szeretsz sétálni- autó nincs
Ha szeretsz a csillagos ég alatt aludni- saját ház nincs
Ha szeretsz piknikezni- nincs pénz étteremre
Ha szeretsz esténként összebújva beszélgetni- nincs pénz mozira
Ha szereted a frissen szedett mezei virágokat - nincs pénz bolti virágra
Akkor írj rám, mert engem keresel :D
Transzvagyonú? LOL
Ez az amikor valaki azt hiszi baromi okos, és a világnak le kellene borulni elé és elhalmozni pénzzel, aztán mégse? Vagy pusztán lusta tenni érte?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!