Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, lányok, járnátok transzv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok, járnátok transzvagyonú emberrel?

Figyelt kérdés

Olyannal, aki úgy érzi, rossz társadalmi osztályba és vagyoni helyzetbe született, személyisége sokkal többet érdemel annál, mint amire az anyagilag elmaradott környezete predesztinálja. De általában csak ridegséget és elutasítást kap.

[link]

[link]

"- A szüleim azzal jöttek, hogy ők egyszerű melósok, nincs pénzük Mercedesre meg lipótvárosi öröklakásra. Az ismerősök azt mondták, hisztizem, nőjek már fel, és viselkedjek felnőtt nőként. Sőt, egyikük azt tanácsolta, menjek el egyetem mellett dolgozni, és gyűjtsek pénzt, ha nagyra törő terveim vannak. Fel sem fogták, mekkora fájdalmat okoznak nekem ezzel."

2019. jún. 30. 11:38
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Én objektofil vagyok és egy transzformátorral kezdenék, csak az baj, hogy agyon baxna. :D
2019. jún. 30. 19:55
 22/33 anonim ***** válasza:
43%
Úgyérted járnék e egy lánnyal, akinek milliói vannak a bankszámláján, de BKV-zik, kínai cipőt hord és semmiben nem feltűnősködik? Miért is ne, simán!
2019. jún. 30. 22:21
 23/33 anonim ***** válasza:
25%
16 sajnos te nem vagy túl tapasztalt ha azt hiszed nincs olyan ember aki ennyire elvan szállva magától de közben meg nem csinál semmit.... a cikket nm néztem mert felesleges... tanulj figyelj tapasztalj még jó sok dolgot mert rád fér!
2019. jún. 30. 23:15
 24/33 anonim ***** válasza:
71%
17-et akartam írni
2019. jún. 30. 23:16
 25/33 anonim ***** válasza:
22%
23... tanulj, tapasztalj, figyelj....az iskolapadban, mert egy kis szövegérté rád férne.
2019. júl. 1. 15:43
 26/33 anonim ***** válasza:
19%
Meg van az éretségi magyarból 😅😏 szoval az iskola pad meg meg van ja meg mèg tovább tanulni is megyek... szoval ne oktas ki erről... holott neked kellene több dolgot megtapasztalnod nem pedig itt osztani az észt... kefefejű...
2019. júl. 1. 15:54
 27/33 anonim ***** válasza:
84%
Megvan az érettségi, de egy szót nem tudtál leírni helyesen :D. Zseniális.
2019. júl. 2. 01:21
 28/33 anonim ***** válasza:
0%
és mégis meg van tudod miért... mert gyors írok és lesz@rom ki hogy olvassa le... ez nem hivatalos levél... vagy esszé vagy egyéb amit osztályoznak a suliban... az ilyen emberek mind a legalja ami te vagy hogy csak az írásba tudsz belekötni mert tudod legbelül hogy egy szarrágó vagy és csak akkor tudod magad jobban érezni HA másokat mocskolsz be... te dildofejű
2019. júl. 2. 19:37
 29/33 anonim ***** válasza:
kutya vagy kutya voltál és kutya is maradsz örökre!
2019. júl. 2. 19:38
 30/33 anonim ***** válasza:
Biztos vagyok benne, hogy az utolsó még az általánost sem járta ki. Se fogalmazni, se érvelni, se magyarul írni nem tudsz.
2019. júl. 3. 00:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!