Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, lányok, járnátok transzv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok, járnátok transzvagyonú emberrel?

Figyelt kérdés

Olyannal, aki úgy érzi, rossz társadalmi osztályba és vagyoni helyzetbe született, személyisége sokkal többet érdemel annál, mint amire az anyagilag elmaradott környezete predesztinálja. De általában csak ridegséget és elutasítást kap.

[link]

[link]

"- A szüleim azzal jöttek, hogy ők egyszerű melósok, nincs pénzük Mercedesre meg lipótvárosi öröklakásra. Az ismerősök azt mondták, hisztizem, nőjek már fel, és viselkedjek felnőtt nőként. Sőt, egyikük azt tanácsolta, menjek el egyetem mellett dolgozni, és gyűjtsek pénzt, ha nagyra törő terveim vannak. Fel sem fogták, mekkora fájdalmat okoznak nekem ezzel."

2019. jún. 30. 11:38
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
0%

Ez most kb. virágnyelven az, hogy többet költ mint keres.

Nálam ez nem kizáró ok.

27/F

2019. jún. 30. 13:09
 12/33 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy glossza, s mint ilyen, szarkasztikus (őszintén remélem).

Ha létezne ilyen, akkor a fordítottja az létezne, a gazdagok is éreznék, hogy inkább inkább szegénynek kellene lenniük. De nyilván senki nem akar szegény lenni.

2019. jún. 30. 13:18
 13/33 anonim ***** válasza:
91%
Haha, jó kis trollkodás. Semmilyen transz emberrel nem járnék; aki a valóságot tagadja, az elmebeteg.
2019. jún. 30. 13:34
 14/33 anonim ***** válasza:
80%
Transzvagyonú? Az ilyet én lustának hívom.
2019. jún. 30. 13:38
 15/33 anonim ***** válasza:
0%
Ennyira sok itt az agyhalott ? Emberem, ezek a cikkek PARÓDIÁK. MIND A KETTŐ. Nem létezik olyan, hogy transzvagyonú. A transzneműséget és a gender-büfészakosokat gúnyolják ezekkel a cikkekel, de egyesek annyira sötétek, hogy le sem esik nekik az egyértelmű irónia. Ijesztő. Ezek után nem csodálkozom, hogy ilyen rosszak minden évben a kompetenciamérés eredményei.
2019. jún. 30. 14:12
 16/33 anonim ***** válasza:
39%

Minden adott hogy ezen változtass magyarban legalább ingyenes a tanulás ha erre is lusta vagy akkor csak egy képmutató álszent lusta beképzelt alak vagy...

Ilyen emberrel sosem! Aki folyton nyafog! Aki nem hajlandó egy lépést sem csinálni! Anyám és a barátnőm olyan nők akik minden nap szét dolgoztak a beluket... barátnőm egy egyszerű lany volt sosem volt tul népszerű vagy tul okos vagy tul ugyes.... mondhatni mindig utolso volt de volt egy alma addig küzdött mig be nem teljesült és azóta évről évre tör fel a csúcs felé! Ezzel ösztönzött engem is...

Persze voltak vitáink... kissé tulzasba vitte... tul sokat dolgozott, tul sok mindent áldozott be a munkába, tul későn fekszik le, ami ki hat az egészségére de szerencsére hallgatott rám!

Szoval jah! Ilyen az igazi nő aki meg tudja teremteni magának a dolgokat önerőből nem pedig egész a nap csak ripácsól!

2019. jún. 30. 14:18
 17/33 anonim ***** válasza:
39%
16- os, látom, te sem tudsz szöveget értelmezni. Döbbenet, hogy hányan veszik komolyan ezt a cikket, mintha létezne az ember, akivel "interjút készítettek", vagy a transzvagyonúság, mint fogalom. Szánalmasak vagytok, komolyan. Felnőtt emberek, akik képtelenek megkülönböztetni egy gunyoros fricskát a valóságtól. Ráadásul nézzétek már meg a megosztott oldalak nevét! Ha másból nem, abból le kéne esnie, hogy csak vicc az egész.
2019. jún. 30. 14:26
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

Esélytelen. XD

Inkább leszek apáca.

2019. jún. 30. 14:31
 19/33 anonim ***** válasza:
71%
Igazából tökmindegy, hogy hívjuk, és miért született ilyen cikk, sajnos léteznek ilyen emberek, és én köszönöm, nem kérek belőlük.
2019. jún. 30. 14:48
 20/33 anonim ***** válasza:
73%
17: az a nagy helyzet , hogy a glosszaírás is egy külön műfaj, ennek a szerzőnek pedig nem megy jól, megkockáztatom, nem is tudja, mitől ül egy jó glossza. Én írtam már sokat, ebben az esetben mégis csak 80százalékre tudtam mondani, hogy nem gondolta komolyan.
2019. jún. 30. 19:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!