Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok, járnátok transzvagyonú emberrel?
Olyannal, aki úgy érzi, rossz társadalmi osztályba és vagyoni helyzetbe született, személyisége sokkal többet érdemel annál, mint amire az anyagilag elmaradott környezete predesztinálja. De általában csak ridegséget és elutasítást kap.
"- A szüleim azzal jöttek, hogy ők egyszerű melósok, nincs pénzük Mercedesre meg lipótvárosi öröklakásra. Az ismerősök azt mondták, hisztizem, nőjek már fel, és viselkedjek felnőtt nőként. Sőt, egyikük azt tanácsolta, menjek el egyetem mellett dolgozni, és gyűjtsek pénzt, ha nagyra törő terveim vannak. Fel sem fogták, mekkora fájdalmat okoznak nekem ezzel."
Ez most kb. virágnyelven az, hogy többet költ mint keres.
Nálam ez nem kizáró ok.
27/F
Ez egy glossza, s mint ilyen, szarkasztikus (őszintén remélem).
Ha létezne ilyen, akkor a fordítottja az létezne, a gazdagok is éreznék, hogy inkább inkább szegénynek kellene lenniük. De nyilván senki nem akar szegény lenni.
Minden adott hogy ezen változtass magyarban legalább ingyenes a tanulás ha erre is lusta vagy akkor csak egy képmutató álszent lusta beképzelt alak vagy...
Ilyen emberrel sosem! Aki folyton nyafog! Aki nem hajlandó egy lépést sem csinálni! Anyám és a barátnőm olyan nők akik minden nap szét dolgoztak a beluket... barátnőm egy egyszerű lany volt sosem volt tul népszerű vagy tul okos vagy tul ugyes.... mondhatni mindig utolso volt de volt egy alma addig küzdött mig be nem teljesült és azóta évről évre tör fel a csúcs felé! Ezzel ösztönzött engem is...
Persze voltak vitáink... kissé tulzasba vitte... tul sokat dolgozott, tul sok mindent áldozott be a munkába, tul későn fekszik le, ami ki hat az egészségére de szerencsére hallgatott rám!
Szoval jah! Ilyen az igazi nő aki meg tudja teremteni magának a dolgokat önerőből nem pedig egész a nap csak ripácsól!
Esélytelen. XD
Inkább leszek apáca.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!