Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, járnátok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, járnátok egy ilyen csajjal?

Figyelt kérdés

Rendszeresen sminkel, diétázik, aerobikra jár, szolizik, plázás/hajógyári szórakozóhelyes körökben azt mondják rá, jól néz ki. A közösségi profilján van róla >200 kép, nagy részükön bikiniben vagy tangában-melltartóban pózol a leopárdmintás ágytakarón, vagy a fürdőszobatükörbe nézve szelfizik. Van vagy 1500 ismerőse, akik szívesen posztolgatnak a képei alá: "Írigylem a pasidat" "Megkéne ismerkedned velemm" "nagyon sexy cica baba wagy!"

Ilyen idézetet posztol magáról:

„utánam néztek...rajtam nevettek... aztán percekig... rólam fecsegtek... téma α ruhám... téma α sminkem... mindig ez megy, ha megláttok engem... de én is nevetek rajtatok... mert egyikőtöknek sincs stílusotok...sajnállak titeket lányok, de ha rátok nézek ... hányok... akármit mondotok, én nem változok, örökké egyéniség maradok”

2019. jún. 28. 08:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Napi hülyekérdés?

Nem járnék..nem ismerkednék... számomra ezek mélyen szánalmasak.

2019. jún. 28. 08:10
 2/14 anonim ***** válasza:
88%
Törlés, tiltás.
2019. jún. 28. 08:12
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Mar a bikinis pózolás közben elment a kedvem... ribikkel nem akarok járni!
2019. jún. 28. 08:17
 4/14 anonim ***** válasza:
88%
Beképzelt r.banc
2019. jún. 28. 08:31
 5/14 anonim ***** válasza:

Aki k..rvának áll, ne csodálkozzon, hogy megb..sszák, mert másra se jó.

Olcsó vagy, kislány.

2019. jún. 28. 09:13
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem!
2019. jún. 28. 09:14
 7/14 anonim ***** válasza:
51%
Persze minden vagyam le, hogy azon kelljen izgulni mikor lep le egy masik kannal. Persze ha haremet tartanek elferne bele:)
2019. jún. 28. 09:27
 8/14 anonim ***** válasza:
86%
Nem, mert bizonytalan, ezért kell neki a megerősítés a szereplése keresztül.A bizonytalan ember inog és támaszkodik, tehát nem alkalmas kiegyensúlyozott és felnőtt párkapcsolatra.
2019. jún. 28. 09:31
 9/14 anonim ***** válasza:
49%
Én igen .
2019. jún. 28. 09:45
 10/14 acelsziv ***** válasza:
100%

Az sokat elárul, hogy van 1000+ fb kontaktja de egy barátja nincs aki lefotózza. Szánalmasan egyszerű, felszínes akárki. Leírás alapján még ostoba is.

Plusz súlos önértékelési gondjai lehetnek, ezért kell 1000+ ismeretlen ismerős és ezért tesz fel egy rakat ribis képet mert a nyálcsorgásoktól érzi magát többnek a nagy nullánál.

Én az ilyet alapból ignorálom

2019. jún. 28. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!