Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Járnátok olyan csajjal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok olyan csajjal, akinek gyereke van?

Figyelt kérdés
20 évesen már egy, vagy 24 körül már 2.

2018. nov. 6. 09:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Csak ha nekem is lenne, vagy ha nagyon szeretném a gyerekeket.
2018. nov. 6. 09:54
 2/12 anonim ***** válasza:
55%
Nem, mert nagy valószínűséggel meggondolatlan és buta.
2018. nov. 6. 09:58
 3/12 anonim ***** válasza:
37%
Ha kedves természetű, mindig őszinte és romantikus, akkor igen, ha pedig taktikus, furcsa természetű, akkor elgondolkodnék
2018. nov. 6. 10:00
 4/12 anonim ***** válasza:
56%
Van am ott kepzettseg meg eletcel a csajnak...
2018. nov. 6. 10:19
 5/12 anonim ***** válasza:
69%
Na en egy "olyan" vagyok akinek gyerkoce van.19 évesen szultem,ha szégyen ha nem,de nem hiszem hogy en vagyok az eggyetlen lany aki megesett fiatal korában.Anyum szovegei,nem fogsz kelleni senkinek egy gyerekkel,meg tanulatlan buta vagyok,örökre ott maradok koloncnak a nyakán.Azert csak elkeltem,es meg 2 szakmat is szereztem.Azóta közös gyerkoc is lett a parommal.😊
2018. nov. 6. 10:21
 6/12 anonim ***** válasza:
18%
Legfeljebb megszúrnám a nuniját.
2018. nov. 6. 10:59
 7/12 anonim ***** válasza:
45%
Igen. Ebben a helyzetben az a feltételem, hogy legyen egy közös is.
2018. nov. 6. 11:01
 8/12 anonim ***** válasza:
35%

5, kit érdekel hogy nem te vagy az egyetlen? Meg még van 2 szakmád? Kit érdekel mindez? Ha mások nem teszik meg, hanem inkább megalapoznak mindent egy gyerekneveléshez es egy családhoz az sem probléma, csak különb.

Engem anyám 23 évesen szült. Főiskolát is végzett, szóval itt a végzettség irreleváns. Viszont aoha nem tudtam semmilyen sportra járni hosszabb távon, sem zenére, mert nem volt már arra pénz. Mostmár ha akarok valamit, akkor nekem kell magamnak összehoznom.

És igenis az ennyi idősen való szüléssel lehet vagánykodni, csak pont nem vagány dolog. Én ha szülni fogok, akkor a gyerekem ha kedve lesz hozzá, járhat sportolni suli mellett és zenét is tanulhat ha akar. Vagy bármibe belefoghat, ami érdekli. Nem fogom korlátozni a pénz miatt. Sokunk azért vár a gyerekvállalással évekig, mert arra is gondolunk, hogy a gyerek is felnő egyszer és neki is lesznek igényei, amiket egy fiatal "kislány" mint szülő, nem tud neki megadni.

A férfiak zömére meg nem igazán lehet számítani apaként sem.

2018. nov. 6. 11:11
 9/12 anonim ***** válasza:
39%
Csak akkor lenne opció, ha akarnak közös gyermeket is...
2018. nov. 6. 11:18
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha nekem is lenne, valószínűleg igen. Ennek hiányában aligha.
2018. nov. 6. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!