Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok olyan csajjal, akinek gyereke van?
5, kit érdekel hogy nem te vagy az egyetlen? Meg még van 2 szakmád? Kit érdekel mindez? Ha mások nem teszik meg, hanem inkább megalapoznak mindent egy gyerekneveléshez es egy családhoz az sem probléma, csak különb.
Engem anyám 23 évesen szült. Főiskolát is végzett, szóval itt a végzettség irreleváns. Viszont aoha nem tudtam semmilyen sportra járni hosszabb távon, sem zenére, mert nem volt már arra pénz. Mostmár ha akarok valamit, akkor nekem kell magamnak összehoznom.
És igenis az ennyi idősen való szüléssel lehet vagánykodni, csak pont nem vagány dolog. Én ha szülni fogok, akkor a gyerekem ha kedve lesz hozzá, járhat sportolni suli mellett és zenét is tanulhat ha akar. Vagy bármibe belefoghat, ami érdekli. Nem fogom korlátozni a pénz miatt. Sokunk azért vár a gyerekvállalással évekig, mert arra is gondolunk, hogy a gyerek is felnő egyszer és neki is lesznek igényei, amiket egy fiatal "kislány" mint szülő, nem tud neki megadni.
A férfiak zömére meg nem igazán lehet számítani apaként sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!