Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok egy csóró csajjal? Nem zavarna?
Randizgattam egy csajjal egy hónapig de egyszerűen abból lett elegem, hogy semmiről nem lehetett vele beszélgetni, mert mindenre csak a siránkozás volt a válasza. Dolgozó nőről beszélünk aki albérletben lakik. pl. Ha azt meséltem, hogy mit főztem akkor azzal jött, hogy ő még nem is evett ma. Cigit persze szívta mindig de kajára már alig jutott. Bárhova mentünk természetes volt neki, hogy mindent én fizessek. Egyszer se kérdezte meg, hogy fizessen-e. Egy kávéra se hívott meg. Folyamatosan azt éreztem, hogy benne vagyunk ebben az egészben és nem fogunk sehova se tartani, mert csak az én pénzem menne. 30 éves nő és nem bír megállni a lábán. Hát kösz nem. Azért dolgozzak, hogy rá menjen el a pénzem? Most emiatt egy sz-r alak vagyok? Hozzáteszem én is szegény családból származom, fizetésem itthoni viszonylatban közepesnek mondható.
30F
Nem vagy emiatt szar alak. A csajjal sem az volt a baj, hogy nem volt pénze.
32/f
Ilyennel a többség nyilván nem.
Én is "csóró csaj" vagyok, de sosem volt gondom a pártalálással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!