Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Ti járnátok olyan sráccal, aki "rondább", de nagyon bejön belsőre? FIÚK! Titeket zavarna, ha így lenne veletek a barátnőtök?
Ha nincs benne a szánalom érzése, akkor nem zavarna. Engem sem zavar, hogy kicsit csúnyább a lány, mint a etalon. Szerintem nincs csúnya nő. Mindenkiben lehet találni szerethető részt. Ha egy tökéletes nőm lenne hamar megunnám.
24/F
Ez szerintem egy nagyon jó kérdés a második fele miatt
"Ti járnátok olyan sráccal, aki "rondább", de nagyon bejön belsőre?"
Csak ezeket a szempontokat figyelembe véve a nők közel 60-70%-a nem
"Titeket zavarna, ha így lenne veletek a barátnőtök?"
Igen,és addig nem nyugodnék meg amíg külsőleg nem felelnék meg neki.Tudom hogy a külső sz*rt sem ér de engem ez akkor is zavarna :/
Ha a hibái ellenére el tudom fogadni a külsejét, vagyis, vonzódom hozzá szexuálisan, akkor persze =)
Ha nem, akkor nyilván nem. Volt már olyan párom, akiről utólag kijelentettem, hogy borzalmasan csúnya, de mikor vele voltam, nagyon szerettem, és egyáltalán nem láttam csúnyának =) (A kapcsolatnak azért lett vége, mert megcsalt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!