Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha nincs barátnőtök és bejön nektek egy csaj. Akkor miért nem jöttök össze vele? 16L
Lehet,hogy külsőre bejön,de belsőre nem.
Lehet félénk vagyok és nem merek kezdeményezni,bár,ha tudom,hogy bejövök a csajnak,akkor merek.
Nem tudom,hogy bejövök-e a csajnak.
Szerintem ez a 3 variáció van :D
nabazze, ezt azt szepen leirtam magyarul.
70%-os rosszfiu vagy :D
Rossz a kérdés? Hiszen akkor csak nekem jön be?
1. többen ráhajtottak, és azért annyira nem jön be, hogy "harcoljak" érte
2. A csaj nem biztatott egyértelműen arra, hogy biztos(100%)
a sikert( nem elég lelkes a szentem:D)
3. Gázos a csaj múltja avagy fura pletykák keringenek róla(pl Dezső megcsöcsörészte, Béla fuvolázni tanította,
volt barátját megcsalta vagy flörtölt a haverommal is)
4. Normálatlan felfogású( számomra) (pl elmebeteg női logika miszerint a fiú teperjen és ha feladja noha a csaj nem kellőképpen biztatta akkor a csávó nem is szerette igazán és menyen a sunyiba--ez beteg. A csaj akkor mit bizonyít hisz beletörődik abba hogy a csávó feladta.)
5. Csak Dugásra kell.
6. Igazából csak a barátnőjét akarom megkapni azáltal, hogy őt fűzőm és a barátnője féltékeny lesz:D
7. Gyáva szar vagyok.
hát kb az indokok ennyi:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!