Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » (Srácok! ) Miért van az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(Srácok! ) Miért van az, hogy ti viccelődhettek azzal, hogy ez meg az milyen jó csaj, de ha a barátnőtök mond hasonlót máris kiakadtok, megsértődtök stb?!

Figyelt kérdés

Meg utcán megláttok egy csajt és jön a "szúrnám" szöveg stb.

bezzeg, ha mi mondjuk azt, hogy ja ma olyan jó pasit láttam (persze, csak azért mondjuk, hogy visszavághassunk) akkor máris kiakadtok és azt mondjátok, hogy akkor miért velem vagy, és miért nem vele?! aztán megsértődtök, és még mi érezzük magunkat hibásnak!

2011. jún. 30. 17:51
 1/6 anonim ***** válasza:

Nagyon egyszerű: Általában ha a nőknek tetszik egy pasi sokkal mélyebb érzésről van szó, míg egy férfi akkor mondja ezt, kb félvállról amikor egy jó mellet, segget kidolgozott testet lát, aztán már nem is emlékszik rá 2 perc múlva..

Egy nő meg mittudomén mondjuk akár órákig feltudja idézni azt az igéző tekintetet a tartást stb (ű ez elég búzán hangzott így tőlem XDD) Szóval sokkal jobban átjárja őket az érzés, és minket férfiakat ez idegesít.

24/F

2011. jún. 30. 17:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
de amugy, megsugom, h normalis pasi ilyet nem mond a baratnoje elott.
2011. jún. 30. 17:58
 3/6 anonim ***** válasza:
De attól még, hogy az érzés esetleg jobban átjár minket még nem érzelmi szálakon mozgunk! :)
2011. jún. 30. 18:00
 4/6 A kérdező kommentje:
hát az én barátom azért elég normális szerintem, meg tudom, hogy csak viccel. csak már idegesítő, hogy neki szabad nekem nem. jó, nem mindig sértődni meg rá, azért ez is hangulatfüggő, mert legtöbbször látom, hogy megpróbálja magába folytatni a röhögést, és mondja, hogy "jól van, jól van , ezt megjegyeztem..."
2011. jún. 30. 18:03
 5/6 anonim ***** válasza:
beszéljétek meg h kinek mi esik rosszul, és akkor nem lesz sértődés.....
2011. jún. 30. 18:03
 6/6 A kérdező kommentje:
már megbeszéltük, pár hete, hogy ez így nem jó. vagyis mondtam neki, hogy nem zavar annyira nagyon, de van, hogy rohadt szarul tud esni, ha olyan napom van. és azóta nem is volt ilyen probléma, csak érdekelt, hogy amúgy ez miért is van így?
2011. jún. 30. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!