Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, járnátok egy ilyen csajjal?
Rendszeresen sminkel, diétázik, aerobikra jár, szolizik, plázás/hajógyári szórakozóhelyes körökben azt mondják rá, jól néz ki. A közösségi profilján van róla >200 kép, nagy részükön bikiniben vagy tangában-melltartóban pózol a leopárdmintás ágytakarón, vagy a fürdőszobatükörbe nézve szelfizik. Van vagy 1500 ismerőse, akik szívesen posztolgatnak a képei alá: "Írigylem a pasidat" "Megkéne ismerkedned velemm" "nagyon sexy cica baba wagy!"
Ilyen idézetet posztol magáról:
„utánam néztek...rajtam nevettek... aztán percekig... rólam fecsegtek... téma α ruhám... téma α sminkem... mindig ez megy, ha megláttok engem... de én is nevetek rajtatok... mert egyikőtöknek sincs stílusotok...sajnállak titeket lányok, de ha rátok nézek ... hányok... akármit mondotok, én nem változok, örökké egyéniség maradok”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!