Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, járnátok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, járnátok egy ilyen csajjal?

Figyelt kérdés

Rendszeresen sminkel, diétázik, aerobikra jár, szolizik, plázás/hajógyári szórakozóhelyes körökben azt mondják rá, jól néz ki. A közösségi profilján van róla >200 kép, nagy részükön bikiniben vagy tangában-melltartóban pózol a leopárdmintás ágytakarón, vagy a fürdőszobatükörbe nézve szelfizik. Van vagy 1500 ismerőse, akik szívesen posztolgatnak a képei alá: "Írigylem a pasidat" "Megkéne ismerkedned velemm" "nagyon sexy cica baba wagy!"

Ilyen idézetet posztol magáról:

„utánam néztek...rajtam nevettek... aztán percekig... rólam fecsegtek... téma α ruhám... téma α sminkem... mindig ez megy, ha megláttok engem... de én is nevetek rajtatok... mert egyikőtöknek sincs stílusotok...sajnállak titeket lányok, de ha rátok nézek ... hányok... akármit mondotok, én nem változok, örökké egyéniség maradok”

2019. jún. 28. 08:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy van ilyen. Mármint bikinis pózee van persze, de hogy ilyeneket is irogasson, hogy "sajnállak titeket lányok stb" szerintem nincs ilyen azért.
2019. jún. 28. 10:29
 12/14 anonim ***** válasza:
Őszintén sajnállak.
2019. jún. 28. 11:29
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem. Eleve más típusú nők tetszenek. A szoli és bulizás már magában is kizáró ok, mellé ez a coelho-n nevelkedett bölcsészkedő ribiskedés... nem tetszik.
2019. jún. 28. 22:31
 14/14 anonim ***** válasza:
Figyeleméhes hülye pitsa!
2020. ápr. 9. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!