Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, lányok, járnátok transzv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok, járnátok transzvagyonú emberrel?

Figyelt kérdés

Olyannal, aki úgy érzi, rossz társadalmi osztályba és vagyoni helyzetbe született, személyisége sokkal többet érdemel annál, mint amire az anyagilag elmaradott környezete predesztinálja. De általában csak ridegséget és elutasítást kap.

[link]

[link]

"- A szüleim azzal jöttek, hogy ők egyszerű melósok, nincs pénzük Mercedesre meg lipótvárosi öröklakásra. Az ismerősök azt mondták, hisztizem, nőjek már fel, és viselkedjek felnőtt nőként. Sőt, egyikük azt tanácsolta, menjek el egyetem mellett dolgozni, és gyűjtsek pénzt, ha nagyra törő terveim vannak. Fel sem fogták, mekkora fájdalmat okoznak nekem ezzel."

2019. jún. 30. 11:38
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%
Tudjuk melyik népcsoport szokta kutyának nevezni a nálánál magasabb intellektuális szinten lévőket... Szerintem felesleges erőlködni vele
2019. júl. 3. 06:51
 32/33 anonim ***** válasza:
Ezek szerint transzvagyonú vagyok. Csodás. Ezért van az, hogy a "hülyék között okos, az okosok közt hülye" vagyok és nem találom a saját "csoportom" a témában.
2020. márc. 15. 23:43
 33/33 anonim ***** válasza:
A prolik mind transzvagyonuak. Ertelmes ember felfogja a helyzetet, es a gazdagsagot se lagzilajcsiskodasnak kepzeli el.
2020. márc. 16. 01:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!