Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, járnátok egy ilyen pasassal?
Átlagos életet él. Az öltözködés annyiban érdekli, hogy legyen tiszta a ruhája. Amúgy elvan a farmer+normál fazonú ing kombóban. Otthon is.
Zenéből - azt mondja -, mindenevő. Na jó, az ilyen kemény rockot nem szereti mert az csak hörgés meg üvöltözés, meg a komolyzene is unalmas, a rapban handabandáznak, az elektronikusoktól megfájdul a feje. De mindent szeret, amit pl. a Class FM-en játszanak. De azért régen a Danubius meg a Sláger jobb volt.
Kaják terén nem válogatós. A lényeg, hogy gőzöljön. Bármit megeszik. De az ilyen egzotikus izéket nem bírja. Meg a pizzát se. A kínaiba meg a fene tudja, mit tesznek bele. Az indiairól meg ne is beszéljünk, curry, brrr. A reformkonyha meg pénzlehúzás szerinte.
Ha csajozásról van szó, neki nincs ideálja. Fő, hogy megértsék egymást. Az se baj, ha kicsit teltebb a nő, csak ne akarjon flancos programokra járni meg hétvégén kávézóban ücsörögni.
Apropó hétvége: programokat nagyon nem szervez. Nincs rá ideje, a munkában nyolctól négyig elfárad, hétvégén inkább pihen. A tévében szerencsére mindig van olyan műsor, amit tetszik neki. Olvasni is szokott, nem műveletlen. Kedvence a Ripost meg a Lokál. A Blikket is olvasta, de a Lokál csak ingyen van.
NEM!!!!
Már ennyi is elég volt belőle.
Mókás trollkérdés, ezért most ezt most nem jelentem :)
Amúgy jól összefoglaltál egy bizonyos társadalmi réteget :D
Mi azon a trollkérdés, hogy megkérdem, járnának-e ilyen típussal? Nem azt mondtam, hogy én vagyok ilyen, hanem hogy az ilyen kiegyensúlyozott, nyugodt, kiszámítható de baromi unalmas és fantáziátlan pasas típusról mi a véleményük.
Ja, szex terén nincsenek nagy elvárásai meg mindenféle perverz igényei. Barátok közt után, leoltott villany mellett, misszionárius pózban tíz perc... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!