Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A transzfesztitákkal/transznemüekkel kik szoktak járni?
Figyelt kérdés
Nemtudom hogyan hivjuk őket, de a kettő fogalom majdnem ugyanaz a szemembe, a lényeg hogy adott esetleg egy férfiból csaj ugye. Tegyük fel hogy nem esett még át nem átalakitó mütéten. Nos rájuk ki izgul ha még péló van alattuk? A melegek, vagy kikkel szoktak összejönni ? Illetve ilyenkor ők aktivan is használják a kukijukat ? Ha pedig már nem átalakitő mütéten is átesik valaki, akkor is csak esetleg a melegek jönnek össze velük ? Mert általában azért észre lehet venni valakiről hogy nem lányként született, nos igen kikkel járnak ők ?2019. jún. 22. 22:53
21/23 anonim válasza:
A magadfajtát kellet volna utolsó.
22/23 anonim válasza:
Ha ismertek nála szebbet, írjatok:
Vixxen goddess
23/23 anonim válasza:
En olyan helyen dolgoztam A fovarosban egy rosszabb kornyeken, (boltban mielott felre ertene valaki) ahol eleg sok lanynak oltozott fiu prosti volt, mindnek volt lany neve is :D mondjuk ok altalaban ittak eleg rendesen es lecsuszottak voltak szegenyek, de nagyon kedvesek.
Beszelgettem veluk melo utan sokszor, es az elbeszeleseikbol mindig ugy hallottam, hogy idosebb ferfiaknak voltak a 'haziasszonyaik' de volt olyan aki mellette a szeretoje volt egy olyan csavonak akirol sose mondanad meg (fiatal, szep kisbabaval menyasszonnyal, gizda volt sokat csajozott stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!