Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 40 éves koruk fölött miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 éves koruk fölött miért szeret szinte minden nő táncolni és színházba járni?

Figyelt kérdés
A legtöbb női reglapon ezt olvasom, mintha egyfajta mánia lenne az ilyesmi, most mihez kezdjek, ha a színház és a tánc engem nem érdekel? Az ilyen nőknél ez szerintetek kizáró ok?

2019. máj. 13. 08:07
 1/9 anonim ***** válasza:
22%

Alattiak IS.

Társkereső reglapokon pedig a sláger az utazás, a szabvány közgáz diploma mellé.

2019. máj. 13. 08:12
 2/9 anonim ***** válasza:
73%
Én is szeretek, pedig 24 éves vagyok és az összes barátnőm is szeret. Nálam kizáró ok lenne, ha a párom nem akarna néha elkísérni, a kulturált férfiakat kedvelem.
2019. máj. 13. 08:15
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nem járok sem táncolni, sem színházba.Az előbbit kifejezetten nem szeretem, és tehetségem sincs hozzá.Ez már a huszas éveimben is megmutatkozott. :D
2019. máj. 13. 08:16
 4/9 anonim ***** válasza:
42%
Az emberek szeretik fényezni magukat, főleg társkeresőn, és minél előnyösebb, színesebb képet festeni magukról. Így lesz az otthon, a tv előtt ülő, meccset néző férfi "sportszerető". És így történik meg, hogy ha Magdikát a barinői egyszer elviszik az ingyenes salsaoktatásra, ahonnan izomlázzal és "soha többé a büdös életbe' " életérzéssel megy haza, akkor beírja az adatlapjára, hogy neki "az élete a tánc". :D Esetleg elmegy megnézni a Jimmy musicalt, mert a Pintér Tibi, a kőbányai kentaur olyan sháááármossssh, és ezt színházi élményei csúcsának tekinti.
2019. máj. 13. 08:25
 5/9 anonim ***** válasza:
61%

Istenem... szegeny ember! :D

Ez kb olyan kaliberu kerdes mintha azt kerdeznem, 40 eves kor felett miert lesz minden pasi tar kopasz?

Vagy megsem? ;)

2019. máj. 13. 08:29
 6/9 anonim ***** válasza:
88%
23 vagyok és szeretek színházba járni.
2019. máj. 13. 08:32
 7/9 anonim ***** válasza:
94%
Ez nem életkor függvénye.
2019. máj. 13. 08:42
 8/9 anonim ***** válasza:
91%
Azért mert ők nem a facebookon, instán, meg youtubeon nőttek fel, és tudják mi az igazi szórakozás, hogy ismerkedjenek. Én egy velem egykorú barátomat se tudom rávenni, hogy eljöjjön színházba, mondván sajnálja a pénzt rá, de azért elmegy helyette bulizni, és legalább annyit ott hagy moslék piára, ha nem többet, mintha színházba jött volna.
2019. máj. 13. 09:42
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem életkor függvénye. Nekem maholnap 30 évesen is kizáró ok lenne, ha úgy kellene lasszóval elrángatni a férfit sznházba, mert én meg kifejezetten szeretek színházba járni.

Max. amiatt lehet talán picit több az ilyen nő a 40+-osok között, mert egy szabvány 40+-os, ha ki akar otthonról mozdulni és nem a tévé előtt akar tespedni, akkor egyre kevesebb dolog közül válogathat, leginkább azt tekintve, fizikailag mit bír el (ha nem nem egy kifejezett sportlady, akkor egy csomó sportosabb foglalatosság kiesik, mert az idősödés az bizony az állóképességen is megmutatkozik), ill. vannak olyan tevékenységek, amik bizonyos kor felett röhejesnek / cikinek számítanak. De azért rengeteg olyan 40+-os van, aki nem szokott / szeret színházba járni.

2019. máj. 13. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!