Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem szeret színházba járni, de féltékeny lesz, ha mással megyek (akárkivel). Hogyan oldjam meg?
Mièrt van olyan èrzêsem, hogy te sokkal műveltebb vagy mint ő?
Menjél , ha nem tudja lefoglani magát egy estére az is gáz. Ő kezdeményez közös programokat?? Ha igen, miket??
Ezzel neki kellene kezdenie valamit, nem neked... férjemnek is van olyan elfoglaltsága/hobbija, amit én nem élvezek, de nem is kérdés, hogy erre annyi a - rohadtul bonyolult - megoldás, hogy akkor elmegy mással. Annyi, hogy szeretem előre tudni az időpontot, h én is tudjak valami programot szervezni a csajokkal, de abba se halok bele, ha nem jön össze; egy jó könyv, film, egy nagy séta vagy futás, vagy csak egy jó forró fürdő mindig “kéznél van”...
Nah a lényeg, hogy itt egyértelműen a barátodnak kellene változtatnia a hozzáállásán...
Volt két olyan barátom, aki utálta a színházat. Az egyikük, mivel be akart vágódni nálam, eljött velem, aztán szétunta magát, és állandóan azt kérdezte, mikor lesz vége és hogy a szünetben ő hazamehet-e. A másik pedig szintén azt mondta, hogy szívesen jönne, kérdeztem, hogy mikor megyünk jegyet venni és mindig halogatta. Mikor majdnem elfogytak már a jegyek, akkor bökte ki, hogy igazság szerint nem érdekli a dolog, még épp tudtam egy db jegyet venni magamnak. Én jobban értékeltem volna, ha megmondják, őket ez nem érdekli.
Szerintem mondd meg neki, hogy szeretsz vele lenni, de a színházat is szereted, és elmész oda. Ha őt nem érdekli, ne jöjjön, előtte-utána úgyis találkoztok.
Nem gondolom, hogy káros lenne, ha egy pár nincs összetapadva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!