Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok manapság olyan fiút, aki szeret színházba, esetleg operába járni?
A környezetemben nem igazán találok ilyet. Én szeretem a művészeteket, néha festek, és imádok futni, mozogni :)
L/21
Én csak Beugróra meg L'art pour l'artra szoktam. Az is számít? :D
Amúgy néztem annó, operába 300 forintért is van jegy :O
Sőt, még játszottam is.:) Persze csak amatőr társulatban. Járni sokat járok előadásokra, operában csak kétszer, ha voltam. De nincs ellenemre. Művészettel foglalkozom, igaz inkább iparművészettel. Futni speciel nem szeretek, de biciklizek, ping-pongozok, kosárlabdázok, tollasozok hobbi szinten, meg még ez-az-amaz. Úgyhogy mozogni én is szeretek. Viszont én mindig találtam ezekre a programokra fiút is, lányt is, holott kisvárosban élek.
Egyébként kérdésben a válasz. Hol találsz olyat, aki szeret színházba járni? Hát a színházban. Előadások után nagyon jó beszélgetések szoktak kialakulni, ha mást nem, a dohányzók körében, mert ők kénytelen-kelletlen, de egymásra kényszerűlnek legalább két szál cigi erejéig.:)
Hátrányomra szóljon, messze lakom Pesttől, de egy-két hónap és felköltözöm.
Te hátrányodra meg az szóljon, hogy holott a környezetedről kérdezel, mégsem írod le, hogy hol is van az.:)
ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ 21 vagyok, imádom a színházat és az operát. Meg fogsz lepődni: nagyon jól rajzolok és a festészet is érdekel. Sportban inkább csak a futás érdekel. :D
Egy baj van csak... nem hiszek a lányoknak. :) Bocsi. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!