Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem egy csajjal. Most járni akar velem de elbizonytalanodtam! Mit tegyek? Részletek lent.
Szóval mikor lefeküdtem vele még volt barátja. Nekem be adta hogy már régóta szakítófélben vannak, rossz a kapcsolatuk stb. Egyszer mikor találkoztunk a csaj tisztára rám mászott. Felhívta a pasiját (akivel állítólag már szakítófélbe volt), hogy most találkozott egy barátnőjével, picit később megy haza, puszi. Aztán ahogy letette a telefont, a csaj kikezdett velem, én meg nem vagyok fából... lefeküdtünk.
Most azzal jön hogy szívesen járna velem de az jár az eszemben hogy ha az előző pasiját is megcsalta akkor ugyanezt tenné velem. Meg tudnak változni az emberek és hűségesek tudnak lenni ilyen után is, vagy jobb, ha dobom a nőcit?
Hát próbáld meg, csak ne éld bele magad, ha fiatal vagy.
Biztos változhatnak az ilyen emberek is, ha megtalálják a megfelelő embert, akiért érdemes.
Az én exem kapásból megcsalt 4 embert, és eddig mindig azzal volt, akivel csalt. Bár tény, nem volt túl hosszan tartó kapcsolata. De szerintem ez személyiség / emberfüggő.
Nem valtoznak, hianyzik beloluk a gatlas, osztonlenyek.
42F
Bólint rá, aztán akkor dobd, mikor kivágta a hapsiját.
32/f
Először udvarlás, aztán érzelmek majd a szex. Nálam ezek után van értéke egy nőnek, mármint párkapcsolatilag.
Aki először szexelni akar, vagyis szexel velem, az kb. 5Ft-ot sem ér. Egyszerűen attól a pillanattól fogva kiölte belőlem a küzdelmet, az álmodozást, az udvarlást. Nem érdekel hogy ki mit mond, egy kapcsolat legszebb részei pont ezek. Az meg már más kérdés, hogyha velem egyből lefekszik, akkor ezt simán megteszi mással is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!