Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kimozdultam a komfortzónámból, és elkezdtem bárokba járni. Ott viszont csak ülök magamban, mivel általában mindenki társaságban van. Elvagyok két órát, iszogatok, és hazamegyek. Nem tudok leszólítani senkit. Így nincs értelme járnom sehova, igaz?
Nincs egy kollégád, szomszédod, rokonod akit eltudnál hívni?
Egyébként nem baj, legalább kimozdulsz, kezdetnek tökéletes. Ittas emberekkel a legkönnyebb szóba egyeledni, kicsit mindenki felszabadultabb.
Első lépés meg van.
De pl pont ilyen helyzetekre jó, ha az ember belép egy pua közösségbe, mert ott mindig/sok esetben lesz valaki aki elmegy veled, s o is pont beszélgetni akar. Amikor kezdő voltam, akkor olyannal mentem aki jo volt. Így o nyitotta meg a szetteket, s hozta oda a lányokat. Nekem annyi volt a dolgom, míg a szebbet fűzte én beszélgettem a másikkal.
Pua...Szettek... jaj, nekem! :D :D
Én azt vettem észre, ha nem vagy ocsmány, akkor kifejezettek felkelti a nők érdeklődését, hogy miért ihatsz egyedül? Főleg, ha többször is látnak és nem a telefonodat nyomkodod végig. Az, hogy ezek után, hova sodródik a dolog az már rajtad is múlik. Ki kell használni minden kedvező lehetőséget, hogy megszólalj, és ne tűnj idiótának.
Dehogynem! Tök sok értelme van
Pár év alatt komoly bot/sör/koktél szakértővé képezheted magad, főleg, hogy a csaj fogyasztására szánt pénzt is magadra költheted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!