Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A transzfesztitákkal/transznem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A transzfesztitákkal/transznemüekkel kik szoktak járni?

Figyelt kérdés
Nemtudom hogyan hivjuk őket, de a kettő fogalom majdnem ugyanaz a szemembe, a lényeg hogy adott esetleg egy férfiból csaj ugye. Tegyük fel hogy nem esett még át nem átalakitó mütéten. Nos rájuk ki izgul ha még péló van alattuk? A melegek, vagy kikkel szoktak összejönni ? Illetve ilyenkor ők aktivan is használják a kukijukat ? Ha pedig már nem átalakitő mütéten is átesik valaki, akkor is csak esetleg a melegek jönnek össze velük ? Mert általában azért észre lehet venni valakiről hogy nem lányként született, nos igen kikkel járnak ők ?

2019. jún. 22. 22:53
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
46%

Hát nem tudom, az a csaj az Elle címlapján elég jó csaj volt pl.

Amúgy olyan emberekkel szexelnek, akik elfogadják őket. Hetero pasit is tudok, aki volt már átoperált nővel.

2019. jún. 22. 23:18
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Egy "transzfesztita" feszt fesztiválozik. 😀
2019. jún. 22. 23:39
 13/23 anonim ***** válasza:
65%
Nekem van egy transzi ismerosom. Sorban állnak nála a pasik. Családos emberek is.
2019. jún. 23. 00:02
 14/23 anonim ***** válasza:
75%
Tényleg olyan k..va nehéz leírni azt a szót, hogy transzvesztita? Amúgy a transzvesztita meg a transzexuális két teljesen más dolog, te, kérdező az utóbbiakra gondolsz.
2019. jún. 23. 00:44
 15/23 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, kit érdekel hogy irtam le, nem az volt a lényeg, nem sokszor szoktam leirni, illetve hála istennek suliban sem tanultam meg a helyesirását ennek a szónak, még az lett volna a szép, de majd a kedvedért elvégzek egy gender szakot
2019. jún. 23. 00:58
 16/23 anonim ***** válasza:
48%

Lényegtelen senkisem foglalkozik A TRANSZFORMERESZEKKEL..........

Vagyis normális ember de meg a hulye ember sem max az eltorzult ember....

Ha férfi es a férfiakat szereti oke... ha no és a nőket szereti oke... ha mindkét nemet oke... de ne torzitsünk el a saját testünket meg annak a hormon szabályozási rendszerét... lehet sokan nem gondoljak de azoknak a hormon módosító gyógyszereknek nagyon nagy mellek hatása lesz.... talán meg sok orvos sem gondol bele... mert aki ezt csinálja az te x leg csak a penz érdekli... hogy pl egy férfi aki 20 évig férfi testben élt! Férfi hormonok keringtek az egész testében egyszer csak bamm női hormonok dominálnak nem kevésbé baaaasssszzza el a mentalitást és a szervezetet....

2019. jún. 23. 01:14
 17/23 anonim ***** válasza:
#14 Na de akkor mi a különbség a kettő között?
2019. jún. 23. 07:50
 18/23 anonim ***** válasza:
tényleg nem tudod, utolsó?
2019. jún. 23. 09:53
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

1. A transzVesztita és a transznemű nem ugyanaz.

A transzvesztita az, aki szeret női ruhába öltözni és néha nőnek kiadna magát, de alapvetően férfi, életvitelszerűen is - vagy ugye fordítva, nőként férfiruhába, de ez ritkább. A transznemű meg az, aki bizonyos biológiai nemű testbe született, de nem annak a neműnek érzi magát. És itt azért elég széles skála van... olyan, aki nem meri vagy csak kis mértékben meri magát külsőleg is megváltoztatni, meg olyan is, aki már a műtétig is elment.

2. Ki járna velük?

A transzvesztiták ált. melegek, innentől kezdve meg kérdés az, hogy az adott meleg másik elviseli-e azt, hogy néha másik neműnek van öltözve, ill. minek veszi azt, amikor az illető beöltözik a másik nemnek... pl. a drag queeneknél már előadóművészetként beszélnek sokan erről a jelenségről, így simán elképzelhető, hogy az adott másik fél is úgy van vele, hogy most épp a színpadon van, de ha civilben férfi, akkor nekem az megfelel.

Transzneműek esetében: jobbára azok, akik nem 100%-osan heteroszexuálisak. Innentől kezdve meg lehet olyan, aki biszex, aki kifejezetten erre izgul (mert olyan is van), aki "genderfluid" (tehát ő úgy tartja, nincs neme vagy nem tudja eldönteni, milyen nemű). Illetve van olyan, aki belezúg egy transzneműbe úgy, hogy magát heteroszexuálisnak tartja, aztán lelkiválságba esik, hogy akkor mégis milyen a szexualitása, ha ráizgult.

Amúgy meg ha azt nézzük, mennyire lehet észrevenni, hogy ki transznemű / transzvesztita és ki nem, azért sztem nem ennyire egyszerű a dolog... rengeteg olyan ember van, akinek már az arca és testalkata is elég androgün, és mondjuk egy buliban kicsit piásan észre nem veszed, hogy férfi. Pl. férfiként született, magát nőként képviselő férfiként attól függ, mennyire hihető, hogy mennyire vannak feminin vonásai, plusz hogy tud sminkelni. Ill. hogy akivel ismerkedik, mennyire vizsgálja meg minden egyes vonását (amit amúgy sztem a férfiak nagy része mondjuk egy buliban piásan nem nagyon fog megtenni).

2019. jún. 23. 11:05
 20/23 anonim ***** válasza:
27%
Régen őket is ledobták volna a Taügetosz-ról. :D
2019. jún. 23. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!