Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mért csinálják a lányok azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért csinálják a lányok azt, hogy ha ráírok inkább nem ír vissza? Mért jó ez nekik?

Figyelt kérdés
lánytól várom a választ értelem szerűen, én alapvető intelligenciának tartom azt, ha kérdeznek válaszolok... az is sokkal intelligensebb szerintem ha azt mondja hogy nem, de látta és nem válaszol... nem értem a dolgot..
2019. jún. 20. 13:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
89%

"értelem szerűen"

Kezdőbetű hiány a leírásban.

Ilyenekre minek válaszoljak:

"Hol laksz?"

"Szia mizu?"

Egyszer válaszoltam egy ilyenre, és egy ilyen szuper beszélgetés jött ki a végére:

SRÁC: Szia, hol laksz?

ÉN: Szia, um miért kérded?

SRÁC: Mert akkor tudnám, hova menjek érted.

ÉN: Miért akarnál értem jönni?

SRÁC: Mert magányos vagyok, és a képek alapján bejössz.

ÉN: Okés, és?

SRÁC: Akkor cseszd meg magad hülye kur@@! Dögölj meg, téged se érdekel az én bajom!

ÉN: Ha szidsz, és nem is ismerlek, mit vársz?

SRÁC: Büdös p@@!! Pusztultál volna meg!

Tiltás.

Basszus, tényleg többször kéne reagálnom ilyenekre.

2019. jún. 20. 15:01
 12/18 anonim ***** válasza:
78%

"A koldushasonlat az rossz, gondoljunk bele, hogy micsoda önteltségről tanúskodik az, hogy normális stílusban facebookon vagy társkeresőkön írt üzenetek küldőit hozzájuk hasonlítja valaki!"

Nem rossz hasonlat. A koldus kéretlenül szól hozzád, hogy az apródat megkapja. A facebookhuszár kéretlenül szól hozzád, hogy a puncidat megkapja.

2019. jún. 20. 15:17
 13/18 anonim ***** válasza:
89%

Tévedésben vagy. Senki nem köteles neked a kéretlen leveleidre válaszolni és senkitől nem várhatod el, hogy ismeretlenül akár a kisujját egy centivel is arrébb tegye, mert egyoldalúan ezt te elvárod.

Ez nem ismerkedési oldal, a francnak kell privátban zaklatni másokat? Én kb. 20-ból jó ha egyre válaszolok.

2019. jún. 20. 15:52
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

#11 Jellemzõ, hogy mindig ilyen szélsõséges példával jönnek.

#13 A facebook az tényleg nem társkeresõ oldal, de a társkeresõkön is hasonló a helyzet.

Egy normális stílusú üzenetre egyébként mindenhol illik válaszolni, tényleg nem kötelezhet erre senki, de így illik.

2019. jún. 20. 18:40
 15/18 anonim ***** válasza:
53%
A kérdezõ nem utalt arra, hogy hol írt üzenetet.
2019. jún. 20. 18:43
 16/18 anonim ***** válasza:
60%

Ha nincs válasz,az is egyfajta válasz...

Van aki már azért nem meri az elutasítást leírni,mert bunkóságot kap vissza.

Nekemis volt aki az elutasítás után irkalt h hülye k..va kinek hiszed magad ...stb

Ezért inkább vissza sem írok ha valaki gyanús.

2019. jún. 20. 20:13
 17/18 anonim ***** válasza:
86%
Hiába szélsőséges példa, 10-ből 1 olyan, aki elfogadja a nemet, és továbblép. A többi vagy engem szid, vagy hihetetlenül rámenős módon zaklat, hogy de miért, de miért.
2019. jún. 20. 20:15
 18/18 A kérdező kommentje:
Rendben okés túl van tárgyalva, bunkó és rendkívül alacsony átlag intelligenciával rendelkező társadalomba keveredtünk és kész... a nők buták és flegmák, a pasik bunkók és parasztok.... Nem is számít, érzem, hogy nemsokára felfedezem a szuperképességem és vár rám a sok normális ember a Marvel Univerzumában ^^ mindig is egy szuperhős csaj volt a gyengém... :D:D
2019. jún. 24. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!