Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak? Hogy hódítsam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Hogy hódítsam vissza?

Figyelt kérdés
A párommal együtt élek és mostanába eltávolodtam tölle már nem annyira szeretem mint régen.csak az a helyzet hogy már egy jó ideje az előzö udvarlómra gondolok igaz csak neten irogatunk anno de akkor sajnos elutasítottam őt és eldobtam őt ugymond.Akkor nem tudtam eldönteni hogy mit érzek iránta.De mostmár tudom hogy szeretem őt és legszivesebben vele lennék és vele akarok közös jövőt és családot alapítani.persze erre lehet már nincs is esélyem.de nem tudom mit tegyek.
2018. dec. 30. 20:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Ilyen helyesírással bárkit meghódíthatsz.
2018. dec. 30. 20:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Valahogy mindig be kell itt szólni a mássiknak.egyből észre kell venni a hibákat.Arra nem gondolsz hogy te is hibázhatsz.De utálom az ilyen embereket !! Na mindegy
2018. dec. 30. 20:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát próbálkozz be, és ha nem, szakíts a mostanival,mert őt se szereted.
2018. dec. 30. 20:48
 4/5 anonim ***** válasza:
79%

Jaj bocsi, ne utáljál léccike, adók tanácsot.

Kérdezd meg töllle h mi a baja mer érzed hogy nem szeret téged te ezér kénytelen vagy az elözö udvarlodra gondólni

2018. dec. 30. 20:52
 5/5 anonim ***** válasza:

Hirtelen azt hittem, a tolle sajtról írsz, aztán rájöttem, hogy tölle...

Na passz, téged sem az eszedért szeretnek, vegyél egy helyesírási szótárt...másssik ötletem nincs😁😁

Még annyit, pont után szóköz, és mondatot nagybetűvel kezdünk. Alapvető dolgok.

2018. dec. 31. 04:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!