Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak ha nem ír vissza?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha nem ír vissza?

Figyelt kérdés

Egyelőre külön lakunk, de februártól terveztük az összeköltözést. Egyébként van kulcsom a lakásához. A szerda estét nála töltöttem, onnan mentem csütörtök reggel dolgozni ami kb. 30-40 perc sétát jelentett. Előző nap mondta, hogy bekísér, addig is kutyát sétáltat. Viszont csütörtökön ébredés után kissé fájt a gyomra meg fáradt is volt, így egyedül indultam el. Búcsúzáskor még csók, ölelés meg megígértette velem, hogy írjak neki amint beérek, meg amikor hazamegyek, meg tartsuk a kapcsolatot stb... Még délben is kaptam tole üzenetet sok szívecskével. Majd hazajöttem és 8 óra fele megcsörgettem, de nem vette fel. Írtam neki, de nem válaszolt. Ma reggel 9-kor írtam neki, de semmi. 1-kor végeztem, írok és csörgetem, de semmi. Azóta 5x csörgettem, kicsöng, de nincs válasz. Írtam neki, hogy aggódok miatta, hiszen tavaly a gyomrával került már kórházba. De semmi válasz. Viszont Facebook messenger-ben láttam, hogy aktív volt többször is (30 perce volt aktív, majd 2 óra múlva nézem, akkor 2 perce volt aktív, stb... Viszont ott is írtam neki, de arra azt írja, hogy nem látta.

Van okostelefonja, wifi, mobilnet, állandóan bekapcsolt tablet és a héten nem dolgozik, a kutyasétáltatáláson kívül sehová nem készült. Nem tudom, hogymit gondoljak vagy hogy mit csináljak.

2019. jan. 11. 20:56
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
27%
Nem esett meg le? Ki lettel hasznalva.
2019. jan. 11. 21:00
 2/18 anonim ***** válasza:
0%
Elborzadok hogy a nok milyen konnyen kaphatoak ha valaki megigeri nekik a szivecskeket.
2019. jan. 11. 21:01
 3/18 piroska és a farkas ***** válasza:
100%
Hàt menj el hozzà, a jó Ég àldjon meg!
2019. jan. 11. 21:01
 4/18 A kérdező kommentje:
Októberben kezdtünk el randizni, facebook-on ismerősöm a testvére is, karácsonykor 2 hetet nála töltöttem. Tehát nem egy egy éjszakás kaland után csodálkozok. Úgy volt, hogy hétfőn találkozunk a belvárosban, de előtte telefonon még lebeszéljük az időpontot. Karácsony előtt kicsit összekaptunk, akkor majdnem sírva könyörgött, hogy ne hagyjam el. Azért csak hétfőn találkozunk, mert én dolgozok és suliba is járok és most vannak a vizsgáim. Most tényleg nincs arra idom, hogy innen kisétáljak hozzá (egy óra) majd vissza meg közben amennyi időt eltoltunk. Mert tényleg szoros határidőim vannak még 2 hétig. Persze ha tudnám, hogy valami baj történt, akkor nyilván az megint más lenne. De így, hogy láttam, hogy aktív messengerben...
2019. jan. 11. 21:18
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Amíg itt sakkozol, azzal is megy az idő. Én biztos elmennék, ha valakiért aggódnék és tudom, hogy beteg/sz-rul volt. Busz esetleg? Gyorsabban átérsz.

Amúgy, jó hamar kaptál kulcsot. Ha elmész és a zárat is lecserélte, akkor viszont egyértelmű.

2019. jan. 11. 21:34
 6/18 A kérdező kommentje:
Most is azt írja, hogy egy órája volt fent. Ha netezni tud, akkor lenne benne annyi, hogy írjon legalább. Pont úgy lakunk, hogy csak átszállásos busszal tudnék menni. Azzal meg ugyanannyi idő mintha kisétálok. Tényleg nem értem.
2019. jan. 11. 21:43
 7/18 anonim ***** válasza:
0%
Nem érted?! Annyira sem méltatott, hogy visszabökjön neked egy "csá jól vagyok" üzit miközben te egész nap hívod, írsz neki amit látott! Kileszel figurázva rendesen ha nem figyelsz oda a részletekre! Szép szavakat mindenki tud, de azt nézd amit csinál!
2019. jan. 11. 22:10
 8/18 A kérdező kommentje:

Hát nem lettem előrébb.

A) lehetōség, hogy nagyon rosszul van. Viszont akkor mit csinált messengeren tobbszor is?

B) hogy így akar szakítani. De tényleg nagyon kedves volt és megbeszéltük, hogy találkozunk. Mondta, hogy nagyon magányos nélkülem és eleve nemrég adott kulcsot.

2019. jan. 11. 22:28
 9/18 anonim ***** válasza:
0%
Sajnálom, de átvagy baszva. Ha valóban érdekelnéd, lenne benne annyi, hogy odaböfög neked két sort amiben magyarázatot ad a viselkedésére.
2019. jan. 11. 22:30
 10/18 anonim ***** válasza:
0%
Figyu! Viber messen
2019. jan. 12. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!