Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az exemet nem tudom elfelejten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exemet nem tudom elfelejteni! Menjek vissza hozzá?

Figyelt kérdés
5 évig együtt éltünk. A jegyese voltam. Részemről már nem működött, úgy éreztem, kihűltek az érzelmeink. De ilyen jó embert, férfit ritkán találni. Annyira önzetlenül szeret, és még mindent megtesz értem. Fél éve másik kapcsolatom van, de úgy érzem, nem jó. Mindig veszekszünk. Sokat eszembe jut a volt párom, szinte mindig eszemben van. Mennyi közös emlék, stb. Még mindig tartjuk a kapcsolatot. Tegnap is voltam nála pár cuccomért, ami ott maradt. És látta, hogy annyira meg vagyok törve és annyit fogytam, hogy csinált nekem vacsorát... mit tegyek? Vissza jöhet még az, ami elmúlt? Vagy el sem múlt?

2018. nov. 17. 22:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Neki van valakije?
2018. nov. 17. 22:14
 2/13 A kérdező kommentje:
Nincsen...
 3/13 anonim ***** válasza:
28%
Amúgy én nem fogadnálak vissza a becsületem miatt.
 4/13 anonim ***** válasza:
46%
Hát ezt elbasztad. Próbáld meeg, de készülj fel, hogy ő már valszeg nm szeretne
2018. nov. 17. 22:15
 5/13 anonim ***** válasza:
21%
Edz egész nap, menj el katonának, ha vannak barátaid, menj el velük inni, én ezt teszem.
2018. nov. 17. 22:26
 6/13 anonim ***** válasza:
Menj vissza, ha tebyleg ennyire hiányzik
2018. nov. 17. 22:52
 7/13 anonim ***** válasza:
50%
Ki dobtad .. és úgy gondolod még te tennél neki szívességet ha felajánlanád magad? Már ne haragudj , de hagyd békésen élni azt az embert , elég volt 1xer feldolgoznia a sérelmeket , ne tedd újra c -vágányra a palit !
2018. nov. 17. 23:37
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha csak kísérletezési szándékkal csinálnád, "megpróbálom, ahogy esik, úgy puffan" alapon, akkor ne, mert bántani fogod, sőt ebben az esetben a kapcsolatot is meg kellene szakítanod vele, mert érzelmileg kihasználni valakit meglehetősen gerinctelen dolog. Csakis akkor vágj bele, ha már biztossá váltál a dolgodban, és kész vagy megtenni mindent, hogy működjön a kapcsolatotok.
2018. nov. 18. 04:34
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Menj vissza, de csak ha biztosan tudod, ő kell és kitartasz mellette. Ne játsz vele.

Én egyszer voltam így, szakítottam a szerelmemmel, pedig mindennél jobban szerettem, de nem volt minden körülmény megfelelő. Aztán összejöttem valakivel, gyorsan össze is költöztünk, de fél év alatt rájöttem, hogy hibát követtem el. Felkerestem az exet, újrakezdtük. De nálunk megvolt a szerelem mindkét részről.

Keresd, de csak ha tényleg szereted, ne a megszokás miatt.

2018. nov. 18. 04:46
 10/13 anonim ***** válasza:
Ez kétségbeesés a részedről...és a gyengeség jele.
2018. nov. 18. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!