Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exemet nem tudom elfelejteni! Menjek vissza hozzá?
Hogyan alakult a dolog kettőtök között?
Újrakezdtétek? Esetleg még csak gondolkodtok az újrakezdésen?
Én azt nem értem, hogy ha olyan jó ember és mindig gondolt rád, miért léptél le a kapcsolatból?
Értem én, hogy a szerelem elmúlt, de ma már sok ember nem érti a "szeretet/szerelem" lényegét.
Nincs örökké tartó valós szerelem, vagy legalább is nem olyan formában, ahogy azt sokan elgondolják.
A szerelem átváltozik igaz szeretetté. Ott a kötődés, hogy jól érzed magad vele, a legjobb lelki társad az életben. A legjobb barátod. Mivel a párunk, attól még a barátunk is, akiben bízhatunk, kölcsönösen támaszkodhatunk egymásra és kiegészítjük egymást.
Szeretjük az embert a legjobb és a legrosszabb tulajdonságával együtt, mivel olyan ember, hogy tökéletes, soha nem létezett és nem is fog. Mivel mindenkiben van szép és jó, de van pár kivetni való is.
Mi lett a vége a nagy dilemmázásnak? Visszamentél hozzá? Mert azzal, hogy csak húzod a pasid idejét, azzal benne teszel kárt.
Véleményem szerint az exed, meg csak azért hiányzik, mert benne láttál valamit, amit tökéletesnek gondoltál, viszont a mostani, vagy már csak akkori párodba nem volt benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!