Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az exemet nem tudom elfelejten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exemet nem tudom elfelejteni! Menjek vissza hozzá?

Figyelt kérdés
5 évig együtt éltünk. A jegyese voltam. Részemről már nem működött, úgy éreztem, kihűltek az érzelmeink. De ilyen jó embert, férfit ritkán találni. Annyira önzetlenül szeret, és még mindent megtesz értem. Fél éve másik kapcsolatom van, de úgy érzem, nem jó. Mindig veszekszünk. Sokat eszembe jut a volt párom, szinte mindig eszemben van. Mennyi közös emlék, stb. Még mindig tartjuk a kapcsolatot. Tegnap is voltam nála pár cuccomért, ami ott maradt. És látta, hogy annyira meg vagyok törve és annyit fogytam, hogy csinált nekem vacsorát... mit tegyek? Vissza jöhet még az, ami elmúlt? Vagy el sem múlt?

2018. nov. 17. 22:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hogyan alakult a dolog kettőtök között?

Újrakezdtétek? Esetleg még csak gondolkodtok az újrakezdésen?

2018. nov. 19. 18:37
 12/13 A kérdező kommentje:
Még őrlődök...
2018. nov. 20. 20:07
 13/13 anonim ***** válasza:

Én azt nem értem, hogy ha olyan jó ember és mindig gondolt rád, miért léptél le a kapcsolatból?

Értem én, hogy a szerelem elmúlt, de ma már sok ember nem érti a "szeretet/szerelem" lényegét.

Nincs örökké tartó valós szerelem, vagy legalább is nem olyan formában, ahogy azt sokan elgondolják.

A szerelem átváltozik igaz szeretetté. Ott a kötődés, hogy jól érzed magad vele, a legjobb lelki társad az életben. A legjobb barátod. Mivel a párunk, attól még a barátunk is, akiben bízhatunk, kölcsönösen támaszkodhatunk egymásra és kiegészítjük egymást.

Szeretjük az embert a legjobb és a legrosszabb tulajdonságával együtt, mivel olyan ember, hogy tökéletes, soha nem létezett és nem is fog. Mivel mindenkiben van szép és jó, de van pár kivetni való is.

Mi lett a vége a nagy dilemmázásnak? Visszamentél hozzá? Mert azzal, hogy csak húzod a pasid idejét, azzal benne teszel kárt.

Véleményem szerint az exed, meg csak azért hiányzik, mert benne láttál valamit, amit tökéletesnek gondoltál, viszont a mostani, vagy már csak akkori párodba nem volt benne.

2019. febr. 18. 06:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!